Contact

Instagram  

Winebusiness.nl is opgericht door Charlotte van Zummeren. De site richt zich voornamelijk op wineprofessionals met verslaglegging van proeverijen en evenementen voor de vakdoelgroep, bespreking van ‘new releases’: nieuwe wijnen die importeurs lanceren, nieuws en wetenswaardigheden uit de wijnwereld. De columns zijn op een breder publiek gericht.

Abonneer je op de winebusiness.nl-nieuwsbrief!

Vul dan hieronder je gegevens in en druk op “inschrijven”. Zo blijf je altijd op de hoogte.

 


Charlotte van Zummeren is free-lance wijnjournalist en gek van wijn. Sinds achttien jaar 100% professioneel bezig met wijn en schrijft – naast dagelijks voor Winebusiness.nl – voor o.a. Winelife, In Magazine, Misset Horeca, Amstelveens Nieuwsblad, Taste! Kassa Magazine en Allerhande. Als jurylid dient zij regelmatig bij Mundus Vini en ook wel bij o.a. het Concorso Enologica,Concours Mondial, de Nederlandse wijnkeuring en Mondial du Pinot Noir.

Op het gebied van wijneducatie heeft zij de Vinologenopleiding, Register Vinoloog, de Academie voor Gastronomie en de WSET Diploma Course incl. de kopstudie Weinakademiker met goed gevolg afgelegd. Veel wijnstudiereizen naar o.a. Rhône, Bordeaux, Bourgogne, Languedoc-Rouissillon, Catalonië, Rioja, Moezel, Rheingau, Piemonte,Trentino, Veneto, Umbrië, Douro, Toscane, Sicilië, Napa Valley, Sonomo, Oregon, Hunter Valley, Margaret River, Zuid-Afrika,  Mendoza, Salta, Santiago en diverse andere gebieden in Chili.

Lid van de Circle of Wine Writers en de FIJEV.

Bent u daarin geïnteresseerd in copywriting op maat, stuur dan even via onderstaand formulier een mailtje en dan reageer ik snel. Telefonisch kan ook, via 06-51329033. Wilt u adverteren op deze site of een banner plaatsen, dan is dat ook mogelijk. Via mobiel of mail. Graag tot ziens!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Winebusiness.nl respecteert uw privacy en zal uw gegevens niet delen met andere partijen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hoofdmenu
  error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl