17-23 juni door het hele land | Spaanse gastronomische wijnweek

Spanje is onder andere geliefd om haar uitstekende gastronomie. Dit wordt door velen ervaren als een van de aantrekkelijkste aspecten van dit land. Elke Spaanse wijnstreek heeft zijn eigen cultuur, streekproducten en gastronomie. In Nederland zijn er ook veel liefhebbers van Spaanse wijn, waardoor het hoog tijd is om de Spaanse Wijnweek in Nederland te introduceren. Tijdens deze week krijgt het publiek letterlijk en figuurlijk de Spaanse smaak te pakken.

De Spaanse Wijnweek vindt plaats van 17 t/m 23 juni door heel Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door ICEX in samenwerking met onder meer restaurants, wijnimporteurs, wijnbars en hotels. Tijdens dit evenement brengen zij de Nederlandse bourgondiër in contact met de beste Spaanse wijnen uit bijzondere wijnstreken.

Spaanse Gastronomie door heel Nederland
Restaurants, wijnimporteurs, wijnbars en hotels uit heel Nederland nemen deel aan de Spaanse Wijnweek 2019. Van Groningen tot Amsterdam en van Den Haag tot Maastricht. Het Nederlandse publiek kan zich aanmelden om tijdens deze week de Spaanse gastronomie te ervaren bij een van de deelnemende locaties. De deelnemers organiseren diverse activiteiten voor liefhebbers om hen volledig onder te dompelen in de Spaanse wijncultuur. Zo wordt er live Spaanse ham gesneden door een cortador de jamón, zijn er wijnproeverijen, masterclasses, diners en nog veel meer!

Waan je tijdens de Spaanse Wijnweek van 17 t/m 23 juni in Spaanse sferen en geniet van gastronomische hoogtepunten. De evenementen die zijn aangesloten bij deze week, zijn te vinden via onderstaande link.

Evenementen | Spaanse Wijnweek 2019

 

 


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl