Alle berichten in de rubriek: Interviews

Interview | Malu Lambert

De Zuid-Afrikaanse Malu Lambert geldt als één van de talentvolste wijnschrijvers van dit moment. Ze werd in 2019 verkozen tot Mont ..

1 maand geleden

Roero | Op bezoek bij Angelo Negro

Piemonte is een schitterend wijngebied in het noorden van Italië. Piemonte betekent letterlijk aan de voet van de bergen. Lieflijke ..

4 maanden geleden

Kennismaken met.. | VINVIN Wines

Nederland telt naar schatting een paar duizend wijnimporteurs waarvan een klein percentage tot de belangrijkste van Nederland ..

2 jaar geleden

Interview | Hubrecht Duijker

Hubrecht Duijker wordt a.s. zaterdag 80 jaar. Hij is Nederlands eerste professionele wijnschrijver en zit meer dan vijftig jaar ..

2 jaar geleden

Online tastings en meer | Le Vineur

Anticiperend op het contactloze en proeverij-arme coronatijdperk organiseert Le Vineur nu regelmatig online tubes tatings, de ..

3 jaar geleden

Hamilton Russell stoomt door

Het is bijna karakteristiek voor de appellation Hemel-en-aarde. Vanuit Kaapstad rijd je in stralend blauw warm weer richting Hermanus. ..

7 jaar geleden

Beaujolais: dichterbij dan je denkt

De Beaujolais ligt grofweg 700 km van Amsterdam, ten zuiden van een andere bekende streek: de Bourgogne. Het is dichterbij dan je denkt ..

7 jaar geleden

The Homestead Series – Bellingham

Aan de andere kant van de tafel gaat Niël Groenewald zitten, hij is een paar weken op promotiereis door Europa en doet ook Nederland ..

7 jaar geleden

Le Plan GT

Enige tijd geleden werd deze site benaderd door een Belgische wijnbouwer uit de Rhône. Dirk Vermeersch, zo heette deze emailschrijver, ..

8 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl