Alle berichten in de rubriek: Interviews

Kennismaken met.. | VINVIN Wines

Nederland telt naar schatting een paar duizend wijnimporteurs waarvan een klein percentage tot de belangrijkste van Nederland ..

2 jaar geleden

Interview | Hubrecht Duijker

Hubrecht Duijker wordt a.s. zaterdag 80 jaar. Hij is Nederlands eerste professionele wijnschrijver en zit meer dan vijftig jaar ..

2 jaar geleden

Online tastings en meer | Le Vineur

Anticiperend op het contactloze en proeverij-arme coronatijdperk organiseert Le Vineur nu regelmatig online tubes tatings, de ..

3 jaar geleden

Hamilton Russell stoomt door

Het is bijna karakteristiek voor de appellation Hemel-en-aarde. Vanuit Kaapstad rijd je in stralend blauw warm weer richting Hermanus. ..

7 jaar geleden

Beaujolais: dichterbij dan je denkt

De Beaujolais ligt grofweg 700 km van Amsterdam, ten zuiden van een andere bekende streek: de Bourgogne. Het is dichterbij dan je denkt ..

7 jaar geleden

The Homestead Series – Bellingham

Aan de andere kant van de tafel gaat Niël Groenewald zitten, hij is een paar weken op promotiereis door Europa en doet ook Nederland ..

7 jaar geleden

Le Plan GT

Enige tijd geleden werd deze site benaderd door een Belgische wijnbouwer uit de Rhône. Dirk Vermeersch, zo heette deze emailschrijver, ..

8 jaar geleden

Gijs van Bilsen: Vin & Voyage

Wijnreizen… Voor wijnjournalisten vaak een zegen en soms een vloek. Je komt overal en ontmoet mensen van allerlei pluimage. ..

8 jaar geleden

Een pitch @PitchPR

Het PR landschap in de Nederlandse wijnwereld is redelijk beperkt. Zo’n vijf bureaus verdelen de proeverijen en evenementen. ..

8 jaar geleden

Niel Groenewald Bellingham

Bellingham’s Niel Groenewald Wijnmakers krijgen heden ten dage in de wijnwereld bijna dezelfde status toegemeten als popsterren ..

9 jaar geleden

Alastair Maling MW

Interview met Villa Maria’s Alastair Maling MW Since when are you a MW and what was the subject of your dissertation? 2000. ..

9 jaar geleden

Interview met Xavier Kat

Op zijn Facebookpagina staat Kat zwaar bebaard, maar vandaag komt hij binnenlopen met een ‘halve’ baard. Stevig doch doorschijnend. ..

11 jaar geleden

Jean Arnaud

Het tableau van Jean Arnaud ‘We zijn een familiebedrijf. Het is traditie om de oudste zoon uit het gezin te noemen naar zijn ..

11 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl