Alle berichten in de rubriek: Columns

Internationale | Pinot noir dag

Vandaag, 18 augustus,  is het de internationale-pinot-noir-dag. Dat is inderdaad een prachtige druif, vandaar vandaag een column ..

1 maand geleden

Koningsdag | & de wijnglazen-grip

Leden van het Koninklijk Huis hebben de gewoonte glazen bij de kelk te vatten. Een doodzonde in wijnland. De temperatuur van de hand ..

5 maanden geleden

Sinterklaas | & meer zoetigheid

Hoor wie klopt daar kinderen’. Het Sinterklaasfeest is een eeuwenoud fenomeen. De roots van Sint Nicolaas gaan terug tot aan de vierde ..

10 maanden geleden

Megxit | Koninklijke klare wijn

Het rommelt in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat nu eens een keer niet over de Brexit, maar over de rel in het Koninklijk Huis. ..

4 jaar geleden

Hillary Clinton

1947 is een goed jaar! De kogel is door de kerk Hillary Clinton is ‘running for president’. Ze wil als champion van de gewone ..

7 jaar geleden

Tyrrell’s Wines in NL

Ergens in de afgelopen maanden werd Winebusiness.nl benaderd door een nieuwe importeur. Dit soort toenaderingen gebeuren aan de lopende ..

8 jaar geleden

Henry’s Seven

Henry’s Seven Regelmatig komen er via het contactformulier van deze website vragen binnen als ‘weet u waar ik die en die wijnen ..

8 jaar geleden

Epo Wijn

Er is geen ontkomen aan deze weken. De Tour de France is iedere dag op de buis. Waar de Tour is, is doping en hoewel het dit jaar ..

8 jaar geleden

Rust in de tent?

door Chantal Smeets In de periode na de feestdagen lijkt het voor de meeste mensen alsof wij op het wijngoed niks te doen hebben. ..

9 jaar geleden

Bio-dynamie en natuurwijnen

Bio-dynamie en natuurwijnen: man en paard door Frank Smulders MW Vier jaar geleden bezocht ik Château Pontet-Canet in Pauillac. ..

9 jaar geleden

Oranje Boven – Chocolate Box

Wat heeft de Australische wijn Chocolate Box nu met voetballen van doen? Welnu, het volgende. Na een tenenkrommende en billen ..

9 jaar geleden

Albert Heijn

Retro is hot: oude vormgeving wordt volop nieuw leven ingeblazen. Populaire televisieseries zoals Johan Cruijff en Mad Men zijn ..

9 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl