Brasserie De Zalm Laroche flagship

Mark Maree, samen met Victor Schuwer eigenaar van Brasserie-Bar De Zalm: ‘Het idee is ontstaan tijdens één van onze bezoeken aan Laroche in Frankrijk. Laroche biedt ons een brede range wijnen uit diverse continenten die passen bij de kwaliteit van onze brasserie. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat wij het eerste Laroche ‘flagship’ restaurant in Nederland zijn!’ Een primeur in Nederland: vrijdag presenteerde Brasserie-de Zalm in Gouda de eerste wijnkaart in Nederland die geheel uit wijnen van één wijnhuis bestaat.

Vanaf vandaag kunnen de gasten genieten van de ultieme Domaine Laroche beleving, waarbij de wijnen uit Frankrijk, Chili & Zuid-Afrika gecombineerd worden met de pure gerechten van De Zalm. Ook heeft ondernemer Mark Maree de zaak zeer subtiel gestileerd met materialen en meubels van Laroche, in samenwerking met wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen.

De Zalm is tailormade ingericht met de Laroche uitstraling, het personeel heeft meerdere trainingen gevolgd en de wijnkaart bevat uitsluitend Laroche wijnen uit Frankrijk (Chablis en Pays d’Oc IGP), Chili (Valle de Casablanca, Valle de Colchagua en Valle del Maipo) en Zuid-Afrika (Stellenbosch en Western Cape), iets wat uniek is in Nederland. De Zalm biedt de top wijnen uit de duurdere prijssegmenten, bijvoorbeeld de Domaine Laroche Grand Cru les Clos, per glas aan.

Introductie nieuwe Zuid-Afrika range
De Europese export manager Guillaume Peu en Naretha Ricome, General Manager van het Laroche Estate in Zuid-Afrika waren voor de opening speciaal naar Nederland afgereisd. Tevens maakten zij van deze gelegenheid gebruik om groot nieuws over Laroche Zuid-Afrika aan te kondigen. ‘Wij introduceren namelijk een nieuwe Zuid-Afrika lijn ter vervanging van de bestaande l’Avenir range. Met de nieuwe range willen wij dat de consumenten zich nog beter kunnen identificeren met de wijnen van Laroche uit Zuid-Afrika’, aldus Naretha Ricome.

Brasserie-Bar De Zalm in Gouda is 7 dagen per week geopend
Markt 34
2801 JJ Gouda


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl