Exclusief dineren met Ron Blaauw en wijnmaakster Rosana Lisa van Ramon Bilbao bij Amsterdam Wine Festival

Het Amsterdam Wine Festival heeft met de ‘Winemaker’s Dinners’ een nieuw element toegevoegd aan het populaire wijnevenement. Van 16 t/m 18 maart wordt het Machinegebouw bij de Westergasfabriek omgetoverd tot pop-up restaurant, waar Ron Blaauw wordt gekoppeld aan het vooraanstaande Spaanse Rioja wijnhuis Ramón Bilbao.

Organisator Ivar Beukeboom licht toe: ‘Tijdens de Winemaker’s Dinners zullen de wijnen van Ramón Bilbao op een niet alledaagse manier gepresenteerd worden. Wij willen echt een unieke setting voor de gasten creëren, waarbij de gerechten de wijnen versterken en vice versa. Voor deze eerste editie wilden wij heel graag samenwerken met Ron Blaauw, omdat zijn creativiteit perfect aansluit op onze ideeën. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Ron hier ja op heeft gezegd.

Ivar vervolgt: ‘Onze gasten gaan de wijnen van Ramón Bilbao proeven, een Spaans Rioja wijnhuis dat de afgelopen decennia vele onderscheidingen in de wacht heeft gesleept. In 2014 is Bodegas Ramón Bilbao tijdens de International Wine & Spirits Competition verkozen tot beste Spaanse wijnproducent van het jaar! Bovendien werd de Gran Reserva uitgeroepen tot beste Rioja wijn. Deze zullen we de gasten natuurlijk niet onthouden. De sfeer die wij willen neerzetten bij de Winemaker’s Dinners is als een avontuur door de kelders van het wijnhuis.  Alle zintuigen worden geprikkeld door een combinatie van wijn, eten, licht, decor en muziek. Een onvergetelijke ervaring die de gasten nog lang zullen heugen, waarbij de wijn rijkelijk zal vloeien.

De Winemaker’s Dinners vinden plaats in het Machinegebouw bij de Westergasfabriek, waar plek is voor 140 gasten. In de avonden wordt er een all-in 6-gangen diner (€ 149,50) gepresenteerd en overdag kan men genieten van een 4-gangen lunch (€ 85,-). Tijdig reserveren wordt aanbevolen. Kijk voor meer informatie en prijzen op Amsterdam Wine Festival  Voor kaarthouders van American Express is er een exclusief aantal tickets gereserveerd.

Programma:

Winemaker’s Dinner – Ramón Bilbao

Wijnmaker:    Rosana Lisa (Ramón Bilbao-Spanje)

Chef-Kok:      Ron Blaauw

Vrijdag 16 maart 

12:30 – 15:30 uur              Lunch

18:30 – 23:00 uur              Diner

Zaterdag 17 maart

12:30 – 15:30 uur              Lunch

18:30 – 23:00 uur              Diner

Zondag 18 maart

12:30 – 15:30 uur              Lunch

18:30 – 23:00 uur              Diner


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl