González Byass ook met Domecq naar Activin

This move greatly strengthens the range of Sherries that our partner offers in this important market for Sherry, where Gonzalez Byass has a long-standing experience and knowledge of this category. Strategically this will help great in the development of new opportunities for the brands going forward.’, aldus Nicolás Bertino, international sales director van González Byass. González Byass heeft Activin Wine Group als importeur aangesteld om de huidige vertegenwoordiging van wijn en sherry uit te breiden met het gehele sherry assortiment van Domecq.

González Byass is verheugd aan te kondigen dat de reeds lang bestaande relatie met de Nederlandse importeur Activin uitgebreid wordt met het gehele sherry assortiment van Domecq, nadat in 2015 de sherry’s van Tio Pepe reeds toegevoegd werden.

González Byass is één van Spanje’s premium wijnproducenten met belangen en wijnhuizen door heel Spanje; van de historische oorsprong in Jerez tot Bodegas Beronia in DOCa Rioja en DO Rueda, Pazos de Lusco in DO Rías Baixas, Viñas del Vero in DO Somontano, Finca Constancia in Castilla-La Mancha en van Cavas Vilarnau in DO Penedés tot Finca Moncloa in Cádiz.

De eigenaar van Activin, Bert de Boer, zegt, ‘Met Tio Pepe en Nectar PX hebben we reeds een aantal iconen in ons assortiment. Door de toevoeging van Domecq ben ik er zeker van dat we de sherry categorie, mede dankzij ons uitgebreide distributienetwerk en de kwaliteit van de producten zelf, terug kunnen brengen naar het niveau dat sherry in Nederland verdient. We hebben in González Byass een geweldige partner waar we reeds jaren een succesvolle samenwerking mee hebben’.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl