Hay: fresh

Donna Hay kookt Fast, Fresh & Simple

 

donna hay header

 

Een recept van Donna Hay nodigt altijd uit tot koken. Of je nu haar -helaas wat moeilijk te krijgen- Donna Hay Magazine in handen hebt of, zoals nu, een nieuw kookboek doorbladert. Donna Hay’s ‘Fast, Fresh, Simple’ is zojuist in de Nederlandse vertaling door Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum b.v. gepubliceerd. Van de circa 20 kookboeken die zij schreef, is dit haar zesde Nederlandstalige uitgave. Donna Hay is icoon van de Australische keuken, die zich kenmerkt door lichte gerechten met voornamelijk verse ingrediënten, die snel en eenvoudig zijn klaar te maken.

Op achtjarige leeftijd ging ze voor het eerst met een mengkom aan de slag en schijnt nooit meer achterom te hebben gekeken. Inmiddels is ze één van de meest toonaangevende kookboekschrijfsters en foodstylist. En deze combinatie maakt ook dit kookboek weer zo aantrekkelijk: ruim 160 aanstekelijke recepten, de eenvoud zelve, maar wel erg geraffineerd en innovatief. Handige tips en een handzame woordenlijst completeren het fraai vormgegeven kookboek.

 

De recepten zijn ingedeeld naar fast, fresh en simple, maar aangezien alle recepten fast, fresh en simple zijn, is deze indeling wel heel erg subtiel. Maar met het praktische register op verschillende zoekingangen wordt dit ruimschoots gecompenseerd.

 

Zoals gezegd, het kookboek nodigt uit tot koken en dus aan de slag met bijvoorbeeld haar heerlijke gegrilde zomerratatouille. Lekker snel, vers en simpel!

 

Donna Hay: Fast, fresh, simple
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
200 pagina’s met véél kleurenfoto’s
Adviesprijs: € 29,90


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl