Maison Castel: a touch of France

De Eiffeltoren in de tuin, een scooter op het terras en Franse wijn in het glas. Een avondje Parijs in restaurant Lute in Ouderkerk. Om te beleven hoe de familie Castel haar huiswijnen op een andere wijze presenteert: Maison Castel. De oude Bordelaise taps toelopende fles wordt gebruikt en dat geeft een feestelijk gevoel. Alain Caron staat deze avond Peter Lute bij om echte Franse gerechtjes te maken en door zijn charmante Franse accent voelen we ons des te meer thuis in la douce France. A

A touch of France, want daar gaat het om. Alles in beleving tegenwoordig, dus dat hebben LFE en Castel goed begrepen.

De gerechtjes waren legendarisch – o.a. kip in varkensblaas, oeuf met mayonaise Franser kan het niet, een weergaloze sole à la meunière en Tarte Tatin- de wijnen aanbevelenswaardig. De Maison Castel varietals zijn altijd verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 5,49, de grande réserves bij gelegenheid voor € 6,99 en de Maison Castel AOC en AOC Sélection wijnen zullen ook bij gelegenheid bij AH verschijnen. Dit zijn resp. een Côte de Provence rosé, een Jurançon en een Bordeaux sauvignon blanc.

De varietals hebben een goede prijs|kwaliteit verhouding, de Grande Reserve wijnen verdienen een applausje, vooral de chardonnay is een binnenkomer of moneymaker want niet te versmaden en de AOC wijnen zijn zonder meer ‘tasty quality wines from France.

2 tot en met 5 juni worden de Maison Castel wijnen gepresenteerd tijdens Taste of Amsterdam. LFE geeft hier een paar vrijkaarten weg met een speciale ontvangst in de Touch of France stand. Met de beantwoording van de simpele vraag In welke supermarkt is Maison Castel verkrijgbaar? kom je al in aanmerking. Stuur je antwoord in naar info@winebusiness.nl en je maakt kans!


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl