Maitre Frederic biedt Ron Gastrobar on Tour

Na het openen van verschillende Gastrobars in Amsterdam gaat de beroemde meesterchef Ron Blaauw met zijn exclusieve concept nu ook “on Tour” en hoef je dus niet meer de deur uit voor een culinaire verwennerij. Alle keukenstress wordt tijdens een privé of zakelijk festijn uit handen genomen. De keukenbrigade van Ron serveert gerechten naar keuze van één van de Ron Gastrobars of The Fat Dog. Ron Blaauw koos voor Maitre Frederic als exclusief facilitaire partner om Gastrobar on Tour te realiseren. Dit is een unieke samenwerking met aan de ene kant de nationale en internationale bekende naam ‘Ron Blaauw’ met zijn culinaire prestaties en aan de andere zijde Maître Frederic met hun expertise in de gastronomie.

Ron Gastrobar

Meesterchef Ron Blaauw gaf zo’n drie jaar geleden zijn twee Michelinsterren op om een geheel nieuw concept neer te zetten: Ron Gastrobar. Een restaurant met een relaxte sfeer waar iedereen zich welkom voelt en waar steengoed eten wordt geserveerd met een perfecte service. Het Gastrobar-concept is inmiddels een begrip in Amsterdam. Onlangs opende de vierde Gastrobar haar deuren: Ron Gastrobar Paris. Daarnaast heeft Ron de primeur met het allereerste hotdogrestaurant van Nederland ‘The Fat Dog’. Met zijn nieuwste concept Gastrobar on Tour kan vanaf nu iedereen zelf de Gastrobar-beleving ervaren, op elke gewenste locatie.

Eigen invulling

De Gastrobar on Tour is geheel in te vullen naar de eigen wensen van de gast. Niets is te gek: Een uitgebreid diner voor een bruiloft, hapjes bij een verjaardagsborrel of privéfeest, of een lunch bij een zakelijke aangelegenheid, alles is mogelijk. De hele mikmak wordt verzorgd, van het interieur tot aan het bedienend personeel. Tevens is er de mogelijkheid om Ron op locatie te laten komen voor bijvoorbeeld een inspirerende presentatie.

 

Overige informatie over Maitre Frederic en Gastrobar on Tour

Maitre Frederic
Ron Gastrobar


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl