Vliegend Hert + Pays d’Oc IGP | Wildbar tot 29 november

Het wildseizoen is van start en hoe kunnen we daar beter van genieten dan met de eerste wild-wijnbar van Amsterdam? De komende weken wordt Bar de Vlieg, van het gastronomisch museum van Amsterdam aan de Spuistraat, getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. Onder het mom “het beste van twee streken” komt de pop up tot stand door de unieke samenwerking tussen Pays d’Oc IGP wijnen en Hotel Restaurant de Echoput op de Veluwe. Kom van 11 t/m 28 november langs en geniet van een goed glas Pays d’Oc-wijn in combinatie met heerlijke wildgerechten. NH Hotel Group, waar Bar de Vlieg onderdeel van is, werkt graag mee aan de bijzondere pop up om de historie van het eeuwenoude pand in de schijnwerpers te zetten.

Wilde wijn-spijscombinaties
De wijnen van wijnlabel Pays d’Oc IGP vallen uitermate goed te combineren met de gerechten die geserveerd worden in ‘t Vliegend Hert vanwege de grote diversiteit aan druivenrassen die het gebied rijk is. De wijnlijst is zorgvuldig geselecteerd op wijn-spijscombinaties voor de ultieme smaakbeleving. Wit, rosé en rood; alle wijnen beschikken over het IGP kwaliteitslabel dus je kunt het zo wild maken als je zelf wilt.
Het wild van de gerechten is afkomstig van de Veluwe en dragen de handtekening van wildrestaurant De Echoput. Op de kaart staan meer dan 10 gerechten waar je uit kunt kiezen, dus voor ieder wat wil(d)s. En wie het wild liever in het wild laat kan zeker ook bij deze bijzondere pop up terecht, want er zijn ook een aantal paddenstoelgerechten. Heb je het liefst een wildpaté, hertenstoof of lekkere ragout, of ga je liever voor een vegetarische herfstsalade? Combineer het met een fijn glas Pays d’Oc IGP wijn en geniet! En voor wie thuis met het meest natuurlijke vlees aan de slag wil, is er de Wildbijbel van Theus de Kok en Peter Klosse (uitgeverij Carrera).

Openingstijden
16:00 – 20:00
Diner shift 1 – van 17:30 – 20:00

Reserveren kan via Wild Vliegend Hert

Data
Donderdag 11 t/m zondag 14 november
Woensdag 17 t/m zondag 21 november
Woensdag 24 t/m zondag 28 november


Rubriek(en):
Geen categorie

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl