Screwpull bekent kleur

In het voorjaar van 2014 brengt Screwpull haar favoriete producten in zes (6!) knallende kleuren; rood, oranje, geel, groen, paars en roze. ‘Ieder zijn eigen kleur’ was de gedachte bij Screwpull en zo werd ook het idee van de glasmarkers geboren. Hiermee kan ieder zijn eigen glas een kleurige herkenning kan geven. De efficiënte koelers en de wijnpompjes zijn ook geselecteerd voor het nieuwe kleurenpalet. De succesvolle JET is nu in drie kleuren verkrijgbaar. Screwpull geeft kleur aan ieder wijnmoment, van koelen tot bewaren.

Koelen

De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.

Winkelverkoopprijs koeler (WA-126): 19,90 euro (ook in bordeauxrood en zwart verkrijgbaar)

Openen

De ‘Jet’ is geïnspireerd op de beroemde hefboomkurkentrekker van Screwpull. Dit handzame model plaatst zich eenvoudig met één hand om de fles. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats op de kurk gezet. Het overhalen van de hendel is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging wordt de kurk uit de spiraal verwijderd. Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Winkelverkoopprijs JET (LM 150): 85 euro.

De siliconen glasmarkeerders van Screwpull zuigen zich eenvoudig aan het glas en zijn afwasbaar en herbruikbaar. Ze kunnen aan elkaar geklikt worden om ze eenvoudig en overzichtelijk op te bergen. De gehele set bestaat uit 24 glasmarkeerders. Winkelverkoopprijs/24 14,40 euro

Bewaren

Om de kwaliteit van een geopende fles wijn te behouden, is het van belang dat de wijn zo min mogelijk met zuurstof in aanraking komt. Het rubberen dopje dient om de fles te hersluiten en vormt tevens de aansluiting voor de wijnpomp. Zo kan de zuurstof bovenin de fles grotendeels worden weggepompt en de wijn nog enkele dagen langer goed gehouden. Bij het pompje worden 3 wijnstops geleverd. Winkelverkoopprijs Wijnpomp met afsluitdoppen (WA-137): 19,90 euro

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl