Sjoerd de Groot weg bij Perswijn

Uitgeverij de Wijnpers en Sjoerd de Groot maken bekend dat Sjoerd de Groot per eind juni 2016 afscheid neemt van de uitgeverij en daarmee het tijdschrift Perswijn. Sjoerd was al van kinds af aan betrokken bij wat begon als een uit de hand gelopen hobby van zijn vader, Ronald de Groot. Na een dienstverband van zo’n tien jaar werd hij in 2007 mede-eigenaar van het bedrijf.

Mede onder zijn leiding is Perswijn verder uitgegroeid tot het meest toonaangevende tijdschrift voor de wijnliefhebber en wijnprofessional.

De reden van vertrek is dat Sjoerd zich wil bezinnen op een andere loopbaaninvulling en een opleiding Digitale Marketing gaat volgen. Hij zal in die hoedanigheid als zelfstandige in te huren zijn. Het eerste project dat hij zal opstarten is een online database voor proefnotities en wijninformatie voor consumenten en professionals. Vanaf 1 juli zal Petri Houweling (petri@wijnpers.nl) de organisatorische zaken ronde de evenement op zich nemen. Sjoerd blijft bereikbaar op het bekende mobiele nummer (0629544532) en ook het mailadres sjoerd@wijnpers.nl blijft zeker tot het einde van het jaar in de lucht.

Bron: Persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl