Wijnrestaurant op het land in Limburg | Van 12 september tot 4 oktober dineren tussen de druiven

Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal zal als locatie dienen voor de tweede editie van Wijnrestaurant op het Land. Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin. Het restaurant zal worden geplaatst te midden van de wijngaard, waardoor het in zijn geheel omringd is door wijnranken welke klaar zijn om geoogst te worden.

De locatie van de wijngaard ligt midden in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Het panoramalandschap met wijnbouw op de hellingen biedt een prachtig decor. Wijnrestaurant draagt bij aan de identiteit van Voerendaal, promoot het lokale product en zorgt voor exposure van de gemeente Voerendaal. Het thema wijnbouw heeft bovendien een centrale plek in het themaproject “Oerland van Kalk”. Tevens worden er samenwerkingen aangegaan met de bestaande initiatieven “Zomerfestival Voerendaal” en “Land van Kalk”.

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals kalfstartaar van het Blanc Blue Belgerund, Huzarensalade met Limburgse gerookte Forel of verschillende soorten regionale kazen, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers. Niet in een regulier restaurant maar in een uniek pop up restaurant midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Annaline en Patriek Doelen, beiden aan ’t roer van Wijnrestaurant Mes Amis, zijn ontzettend verheugd dat de eerste editie van Wijnrestaurant op het Land in 2020 een vervolg gaat krijgen op een prachtige, nieuwe locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Dat is Wijnrestaurant op het land. Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar sfeer, beleving, gastvrijheid en de kunst van lekker eten en drinken harmonieus samengaan.

Wijnrestaurant op het land vindt plaats vanaf 12 september t/m 4 oktober. Reserveer snel want vol = vol! Er zijn al 5100 reserveringen

Voor meer informatie of reserveringen ga naar Restaurant op het land


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl