Wine Professional 2024 | Van 8 – 10 januari

De organisatoren van Wine Professional richten zich bij de 22e editie van de vakbeurs (8 t/m 10 januari, RAI Amsterdam) vooral op een jongere generatie wijnprofessionals. De invulling van de beurs en de samenstelling van het programma is daarom voor een groot deel gefocust op educatie. Er is aandacht voor klassieke smaken en moderne nieuwe-wereldwijnen, maar ook voor eigentijdse wijntrends als vins nature, sake en Vinos de Jerez.

The Wine & Food Association hoopt met Wine Professional begin 2024 als positief startpunt voor de gastronomie en horeca, een sector in beweging, te kunnen neerzetten. Doel is tweeledig: het enthousiasme om (weer) in deze sector te gaan werken te versterken, en het respect vergroten voor wat deze mensen elke dag weer voor hun gasten op tafel zetten. Daar hoort wat ons betreft natuurlijk ook de wijn bij.

 


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl