WineWeekend 25-26/11 grootste wijnfestival voor consumenten | De Broodfabriek Rijswijk | 4e editie

Honderden verschillende wijnen proeven, meebieden op een wijnveiling en kletsen met wijnmakers: dat kan allemaal tijdens WineWeekend, het festival voor wijnliefhebbers. Het festival wordt gehouden op zaterdag 25 en zondag 26 november in De Broodfabriek in Rijswijk. WineWeekend is een uniek evenement, het is het grootste Nederlandse wijnfestival voor consumenten gewijd aan wijn. Met naar verwachting 2.000 bezoekers.

Op het festival presenteren tientallen wijnimporteurs hun wijnen. Daarnaast kunnen wijnliefhebbers een wijnreis boeken, meedoen aan een mini wijncursus, leren Champagne sabreren, een van de 50 workshops volgen, hapje eten bij een van de foodtrucks, cider proeven, bieden tijdens een wijnveiling voor het goede doel en nog veel meer. Het programma is te lezen op de website WineWeekend. Ook zijn via de site entreekaarten te koop, die in voorverkoop 7,50 euro kosten, aan de kassa zijn de tickets 10 euro inclusief een Royal Leerdam Sublime-glas.

Wat, waar, wanneer

WineWeekend wordt gehouden op zaterdag 25 en zondag 26 november in De Broodfabriek in Rijswijk. De beurs is open van 12:00 tot 18:00. Er is een Horecaplein waar tapas besteld kunnen worden, oesters met bubbels of juist een culinair broodje. De locatie is goed bereikbaar met de auto, er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de buurt.

Organisatoren

Het evenement wordt georganiseerd door De Broodfabriek. De Broodfabriek www.de-broodfabriek.nl heeft een jarenlange ervaring in het neerzetten van professionele en attractieve beurzen. WineWeekend wordt opgezet in nauwe samenwerking met het wijntijdschrift WINELIFE. Tijdens de beurs wordt er geproefd uit Royal Leerdam Sublime-glazen.


Rubriek(en):
Wijn

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl