WSET Diploma Course 2016 – 2017

Zoals vorig jaar biedt wijnopleider WINEWISE ook dit najaar de WSET Diploma  Course op locatie in Nederland aan. Na een introductie op 18-19-20 september 2016 bij Wijndomein Aldeneyck in Maaseik, gezamenlijk met Belgische Diploma Course studenten, wordt de gehele cursus verspreid over ruim een jaar steeds op de maandag en een enkele keer op de dinsdag gegeven.

Als cursuslocatie kiezen we weer voor de stijlvolle en goed bereikbare Meetinglodge in Kockengen, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Deelnemers uit het zuiden van het land kunnen eventueel ook aansluiten bij de groep in Antwerpen waar de cursus dit jaar ook op maandagen en enkele dinsdagen gegeven wordt.

De docenten bestaan voornamelijk uit Masters of Wine, uit diverse landen afkomstig, die in hun specialisaties les zullen geven: Fiona Morrison MW (Bordeaux), Michael Palij MW (Italië), Pepi Schuller MW (Oostenrijk, Duitsland), Godfrey Spence Dip WSET (versterkte wijnen), Lynne Sherriff MW (Zuid-Afrika), Romana Echensperger MW (Australië) Anja Vondenhoff WA (mousserende wijnen) en uiteraard Frank Smulders MW (Spanje).

De WSET Diploma Course is daarmee de hoogste internationaal erkende wijncursus die in Nederland aangeboden wordt. Voor toelating is bezit van het certificaat WSET Level 3 vereist, waarvoor de cursus en examen door diverse wijnscholen in Nederland worden aangeboden.

WineWise biedt twee momenten aan voor geïnteresseerden die meer uitgebreide informatie over de opzet en inhoud van de cursus wensen.
13 juni 2016 om 19u in de Meetinglodge te Kockengen, Nederland
27 juni 2016 om 14u in de WineWise Academy te Antwerpen, België

Op beide plaatsen wordt informatie gegeven over de lessen in Nederland en België. Inschrijven kan via de website www.winewise.be/nl.

Daarnaast kan men voor gedetailleerde informatie over de WSET Diploma Course in Nederland terecht op www.winewise.nl.

Voor informatie over WSETDiploma Course in het algemeen zie de compleet vernieuwde website van WSET: www.wsetglobal.com . De cursuslocatie is terug te vinden op www.meetinglodge.nl.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Sybille Troubleyn Dip WSET – Weinakademiker               
WineWise                                                                                   
info@winewise.be                                                                  
+32 476/91.84.34                                                                     

Jenny van Lieshout Dip WSET – Weinakademiker
WineWise
info@winewise.nl
+31 6/38.21.00.11


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl