1 t|m 3 juni: tiende editie Taste of Amsterdam

Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. 24 toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Een keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Daarnaast is er nog veel meer om te ontdekken. De truck van Nieuw Zeelands meest befaamde winery Villa Maria bijvoorbeeld.

Wat kunt u verder verwachten bij Taste of Amsterdam:

Kies uit meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten!

Top chefs
Ontmoet nationale en internationale topchefs die live demonstraties geven of met hun restaurant op het evenement staan.

Wat te doen?
Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens en demonstraties of geniet van verschillende tastings die tijdens het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark.
Op de markt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan. Je kunt er proeven, worden geïnformeerd en verschillende producten kopen om mee naar huis te nemen.

Openingstijden Taste of Amsterdam 2018:
Vrijdag 1 juni 2018 15:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 2 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 3 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur

Meer info: Taste


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl