21 & 22 oktober | Nacht van de wijn

De dagen worden korter, de zon laat zich minder zien en de temperatuur daalt. Winterblues incoming? Even opladen? Of gewoon lekker genieten met vrienden van meer dan 100 soorten wijn, een keur aan culinaire bites en heerlijke muziek die je vanzelf de dansvloer optrekt? Top! Kom dan op 21 of 22 oktober naar de derde editie van de Nacht van de Wijn in Central Studios in Utrecht.

Driemaal is scheepsrecht. Na twee succesvolle editie is het op 21 en 22 oktober tijd om de zintuigen te prikkelen. Of je nou net witte van rode wijn kunt onderscheiden of proeft op welke houtsoort deze wijn ontwikkeld is; je bent van harte welkom en komt volledig aan je trekken!

Laat je aan één van de gezellige wijnbarren verrassen door meer dan 100 wijnsoorten van kleine wijnhuizen tot grote merken, doe mee aan tal van workshops of vind de geheime speakeasy bar waar je kunt genieten van bijzondere 19 Crimes wijnen, gebaseerd op echt bestaande rebellen en dichters die in een ver verleden in totaal 19 misdaden pleegden. Over proeven gesproken; dat doe je per proefglas, vol glas of hele fles. Wel zo handig!

Traditiegetrouw vindt op zaterdag de uitreiking rondom de verkiezing van de populairste druif van Nederland plaats. Via de site www.nachtvandewijn.nl kan je je stem uitbrengen en krijg je €
Tijdens deze derde editie is er naast de ontelbare wijnen ook veel focus op gastronomisch genieten. Verspreid door de locatie geniet je van Franse kazen, Argentijnse Empanadas, verse oesters, Italiaanse worsten en uitgebreide borrelplanken.

Met al het thuiswerken is het extra belangrijk om momenten van samenzijn te creëren met collega’s. Nacht van de Wijn is de ideale plek om met collega’s bij elkaar te komen in exclusief gereserveerde areas waar onbeperkt kan worden genoten van eten en drinken. Proost!

Tickets zijn te bestellen op Nacht van de Wijn. Nacht van de Wijn vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 22 in Central Studios in Utrecht en duurt van 15:00 tot 01:00 uur. Geen toegang onder 18 jaar.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl