8e Italiaanse Wijnvakdag

Op maandag 8 mei 2017 organiseert ITALENT voor de 8e keer de Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek in Amsterdam. Circa 30 wijnimporteurs presenteren deze dag hun Italiaanse assortiment aan de Horeca, Vakhandel en Pers. Samen brengen zij meer dan 400 verschillende kwaliteitswijnen uit heel Italië over het voetlicht en informeren zij u graag over productiegebied en -proces, druivensoorten en smaakcombinaties. Dit jaar mogen wij veel nieuwe deelnemers verwelkomen. En dat betekent veel nieuwe mooie en verrassende wijnen!

Seminars & delicatessen

Het programma voor de workshops is nog in ontwikkeling. Nieuwsgierig? Eén van de masterclasses staat reeds vermeld op onze site.

Naast de wijnen worden er ook typisch Italiaanse specialiteiten ter plekke bereid (Mercato Italiano) en kunt u diverse lekkernijen zoals vleeswaren, kazen en truffelspecialiteiten proeven bij een aantal van onze deelnemers (o.a. Dooijewaard in Wijn etc.; Scheveningen Wijnimport; Bologna Foods en Terre Lente).

 

Deelnemen met uw Italiaanse  assortiment?

Dat kan nog steeds! Neem dan graag zo snel mogelijk contact met ons op via info@italent.nl of bel met Heleen Schreuder 06-23578861.

Bezoekersinfo

Bent u als sommelier of wijninkoper werkzaam in de Vakhandel of Horeca? Of bent u op een andere wijze professioneel bij de wijnbranche betrokken? Dan bent u van harte welkom de beurs te bezoeken. Inschrijven kan vanaf half april via de website van Italent.

In het kort:

Wat: 8e Italiaanse Wijn Vakdag

Waar: Kookfabriek, De Flinesstraat 4, 1099 CB Amsterdam/Duivendrecht

Wanneer: maandag 8 mei 2017

Open: 12.00 – 18.00 uur

Entree: uitsluitend vakhandel, horeca en pers, entree kosteloos op aanmelding via info@italent.nl

Info en organisatie: Italent, Heleen Schreuder, www.italent.nl


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl