Plus: Beste wijnsupermarkt van Nederland

PLUS mag opnieuw het glas heffen. Want de supermarkt is weer uitgeroepen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Dat blijkt uit het tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen onder consumenten die regelmatig wijn kopen in een supermarkt. In het onderzoek werden negen supermarktketens beoordeeld op twaalf aspecten. Op elf van deze twaalf aspecten scoorde PLUS het hoogst.

PLUS consumenten blijken met name de ruime keuze in het wijnassortiment te waarderen: de hoogste beoordelingen krijgt PLUS voor de wijnafdeling algemeen, het assortiment van de wijnafdeling en het aantal verschillende wijnen. Op alle drie de categorieën scoort de supermarkt maar liefst een 7,8. En daarmee behalen deze categorieën zelfs een nog hogere score dan vorig jaar.

Elke Wolterink, wijninkoper bij PLUS: ‘We zijn er erg trots op dat consumenten onze wijnafdeling weer als beste beoordelen. We proberen consumenten steeds opnieuw te verrassen met bijzondere, voordelige en unieke wijnen. Dan is het extra leuk om te zien dat we juist met ons assortiment en ook het aantal verschillende wijnen, de hoogste score halen van alle supermarkten. Daarnaast onderscheiden we ons natuurlijk met onze ruim 200 wijnadviseurs die elke dag klaarstaan om de klanten van goed advies te voorzien. Deze overwinning is ook voor hen een groot compliment.

 

Bron: Persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl