Alcoholbeleid Aldi op de schop

Alcoholbeleid op de schop

biertje

Het alcoholbeleid bij de supermarktketen Aldi gaat op de schop nadat een gezin uit Roosendaal geen wijn meekreeg omdat er twee gezinsleden minderjarig zijn. Met het hele gezin deed de Roosendaalse Rita Geus eind januari boodschappen bij de Aldi in Oudemolen. Toen de caissière tussen de stapel boodschappen twee flessen wijn zag, weigerde ze dat te verkopen. Geus wilde met de bedrijfsleider praten, maar kreeg hem niet te spreken. Zonder boodschappen is het gezin weer vertrokken.

De Aldi heeft nu zijn excuses aangeboden. Ook heeft het gezin als goedmakertje een verrassingspakket gekregen van de winkel. De districtsleider meldt dat er inmiddels een nieuw kassabeleid is. Als er duidelijk sprake is van een ouder-kind-relatie en er geen aanleiding is te vermoeden dat de alcohol voor het kind is, hoeft er geen legitimatie gevraagd te worden, zo klinkt het.
Het is niet de eerste keer dat er in een supermarkt discussie is ontstaan rondom alcoholverkoop. Eerder kreeg in vrouw in Waspik geen bier mee omdat ze een baby bij zich had.

Bron: o.a. Telegraaf.nl


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl