Bordeaux Vinipro 2014

Heden: Bordeaux Vinipro 2014

Bordeaux ViniproVan 3 tot 5 maart is de eerste editie van Bordeaux Vinipro in het Parc des Exhibitions. Bordeaux Vinipro is een nieuwe wijnbeurs, georganiseerd door de handelaren en wijnboeren van de Gironde en het zuid westen. Deze beurs wil de kwaliteit en de diversiteit van de betaalbare Bordeaux naar voren brengen en wijnen presenteren die nieuwe trends in Bordeaux laten zien. Xavier Planty, mede-organisateur en manager van Château Guiraud: ‘Er zijn beurzen voor wijnen uit het zuiden, voor de Loire, maar niet één wijnbeurs was tot nu enkel gericht op de wijnen uit Bordeaux (..)’

en omstreken. Het is hoog tijd dat de Bordeaux region als één van de bekendste wijnstreken van Frankrijk, zijn eigen beurs organiseert.

 

Bordeaux Vinipro legt de nadruk op innovatie en nieuwe technologiën. Drie dagen wordt er alles aan gedaan om de perceptie van Bordeaux wijnen te veranderen. De nieuwe generatie wijnboeren zal op deze moderne beurs aantonen dat ook Bordeaux wijnen maakt voor alle dag in de categorie tussen de 4 en de 15 Euro.

www.bordeaux-vinipro.com


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl