Slag op de Schelde | Open voor inschrijving
Op 12 mei 2020 wordt voor de zesde keer de kookwedstrijd Slag op de Schelde georganiseerd en daarvoor is de inschrijving geopend. ..
Op 12 mei 2020 wordt voor de zesde keer de kookwedstrijd Slag op de Schelde georganiseerd en daarvoor is de inschrijving geopend. ..
Dit nieuws is niet piep, maar daarom niet minder leuk. Chef Jan Smink heeft de derde prijs gewonnen bij de befaamde internationale ..
Sterrenchef Jermain de Rozario slaat dinsdag 4 februari 2020 eenmalig de handen ineen met The Harbour Club’s chef Melchor Soto ..
Het jaar 2020 kon niet beter beginnen voor De Beren restaurants. De Rotterdamse keten heeft de Foodservice Award categorie restaurants ..
Geen zin om uitgebreid te koken tijdens de feestdagen, maar wel je gasten imponeren? Daar heeft HEMA de perfecte oplossing voor ..
Dat groente met ‘verve’ de hoofdrol kan spelen tijdens het kerstdiner bewijst &samhoud food met de Vegetable Wellington. ..
Onlangs hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat ..
Het laatste weekend van november tovert RYPP Wijnfestival een unieke, geheime locatie eenmalig om tot een exclusief pop-up restaurant. ..
Onder toeziend oog van Taittinger ambassadeurs vanuit alle windstreken werd tijdens een gastronomische avond in De Loft van de A’DAM ..
Gisteravond hebben Executive Chef Schilo van Coevorden en Albert Adrià (foto), bekend van het wereldberoemde restaurant El Bulli ..
Voor de tweede keer binnen 3 weken organiseerde de Winekitchen in samenwerking met Tamis wijnen een foodpairing met een wijnhuis. ..
Tim Wellenberg heeft de finale van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 gewonnen. De 26-jarige maître-sommelier van restaurant ..
Restaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen is opnieuw de nummer één in de Top 100 van restaurantgids Lekker500. De tweede ..
Deze Nederlandse herfstvakantie heeft een Spaans tintje, voor het eerst kan men Spaans genieten met de zgn. Rioja Restaurant Weeks. ..
Voor alle whisky liefhebbers én alle culy’s die wel te porren zijn voor een avontuurtje buiten de gebaande paden is er iets ..
Het begon tien jaar geleden als een het-roer-om-project. Remco en Jessica Snoek openden de Winekitchen in het Oude Dorp in Amstelveen. ..
Het driesterrenrestaurant De Leest uit Vaassen gaat nog dit jaar dicht. De eigenaren Jacob Jan Boerma en Kim Veldman willen meer ..
Het is oktober en dat betekent in bierland, traditiegetrouw, dat het weer tijd is voor Bockbier. Het moutige bier met een wat karamelachtige ..
Dit najaar organiseert het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Bellingham zes wel heel bijzondere wijn-spijsavonden. Gasten van restaurants, ..
Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor vegan als dit jaar. Tijdens Gastvrij Rotterdam van 23 tot en met 25 september ..
Op maandag 23 september zal de grote finale van deze competitie plaatsvinden op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam. De vierentwintig ..
Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren ..
De zestiende editie van Texel Culinair stond in het teken van ‘foodswap’. Deelnemers werden uitgedaagd gerechtjes te presenteren ..
Recentelijk opende Restaurant Céline in Fort Jutphaas in Nieuwegein haar deuren. Samen met ESTIDA werd deze stoere en ruige locatie, ..