Exclusieve wijn-, truffel en gastronomiereis naar Toscane

Van 11 tot 17 november organiseert Scott Bilsen Travel in samenwerking met Toscane-expert Filippo Magnani een exclusieve wijn- en truffelreis. Truffelmarkten – het is de tijd van de truffels – en alle grote Toscaanse wijnproducenten van naam en faam komen samen in een unieke reis. Deze reis is letterlijk en figuurlijk gelardeerd met gastronomische verwennerij. Gastheren zijn de ervaren Gijs van Bilsen van Scott Bilsen Travel en Filippo Magnani, een Toscane-expert die werkelijk alle wijnhuizen in Toscane kent en ook zelf reizen begeleidt. Beide heren streven in de organisatie van reizen de hoogste graad van perfectie na.

In Bolgheri staan Tenuta Grattamacco, Colle Massari en natuurlijk Sassicaia, Tenuta San Guido en Tenuta dell’Ornallaia op het programma. In Montalcino volgt een bezoek aan het Castello di Argiano van Giuseppe & Elisa Sesti, die misschien wel de mooiste Brunello ter wereld maken, en Tenuta Casanova di Neri. In Chianti Classico krijgen de gasten een Masterclass bij de Chianti Classico Academie in Radda  en een ontvangst bij Castello di Ama en Tenuta Capannelle, beide in Gaiole in Chianti. Ook Antinori wordt bezocht..

Het Witte Truffelfestival en een lunch naar de befaamde slager Dario Cecchini in Panzano en Antica Macelleria Falorni Chianti staan ook op de lange lijst van te bezoeken events op deze exclusieve reis.

Het is werkelijk een unieke reis, in een geweldige omgeving met de mooiste Toscaanse ingrediënten. Meer info bij: Scott Bilsen Travel Truffels in Toscane

Foto: @Jack Seeds on Unsplash

 


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl