Expo Houten 2015

Expo Houten 2015

Loire en verder 122De Expo Houten kende afgelopen zondag en maandag een prettig gezellige drukte. Vele wijnbedrijven waren weer aanwezig. Intercaves met o.a. Domaines Baron Rothschild, Faustino, Phebus, Golan Heights en vele whiskies. Ook Oud Reuclin & Boelen, Schermer Wijnimport, Walraven Sax, Wine & Spirits, Coenecoop en Vinites gaven acte de presence. Maar ze waren zeker niet de enige wijnimporteurs. Verder viel vooral de grote aanwezigheid van Gin op.

Bijvoorbeeld met het net 1 jaar oude nieuwe bedrijf Belgingin, dat naast verschillende soorten gin ook likeur maakt. Ze waren nu voor het eerst op een buitenlandse beurs. Maar ook Bobby’s Dry Gin, de verse kampioen Rutte, Copperhead, onze eigen Nolet en Skully Gin lieten hun waren proeven.

André Kerstens voert ook diverse Gins en is nu ook de trotse importeur van de nieuwe Smuggler’s Gin; een zachte aromatische London Dry Gin genoemd naar ‘the legendary bootleggerof the best gin during exhibition’. Een zeer voordelige gin voor de horeca trouwens.

Loire en verder 114Kerstens is ook ongelofelijk trots of het net verworven Spaanse top Rioja merk Tondonia. Tondonia maakt single vineyard – met een oxidatieve stijl – witte Rioja’s en een fluweelzachte rode Reserva. Een Mooie aanwinst. Robert Handjes van Intercvaves liet de Chateau d’Aussières 2012, Le Dix van Los Vascos en een haut-medoc 2012 van Benjamin de Rothschild proeven, een meer dan aangename gebeurtenis. De Expo in Houten is gewoon een hele leuke beurs.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl