Errazuriz bij Ciel Bleu

Ik ben trots dat we dit evenement hebben kunnen organiseren op een toplocatie als Ciel Bleu, passend bij de statuur van dit toonaangevende Chileense wijnhuis en haar bezielende wijnmaker, die in 2011 werd verkozen tot Chileens wijnmaker van het jaar’, aldus Peter van Houtert.  Op 3 september vond een bijzonder exclusief evenement plaats bij het restaurant 2 Michelin sterren restaurant Ciel Bleu in het Okura Hotel in Amsterdam. Verbunt Wijnkopers presenteerde hier het Chileense wijnhuis Errázuriz dat per 1 mei in de portfolio van Verbunt zit.

Peter van Houtert, commercieel directeur Verbunt Wijnkopers, heette de gasten van harte welkom met een glas Pol Roger Champagne. Chef Onno Kokmeijerverraste de genodigden met een gastronomische lunch waar louter culinaire kunststukjes perfect harmonieerden met de sublieme Errazuriz wijnen, en dat omlijst met het schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Speciale gasten waren de ambassadeur van Chili, mevrouw María Teresa Infante en de Chileense handels attaché de heer Osvaldo Marinao.

Wijnmaker Fransesco Beattig gaf bij iedere gang en wijn uitleg over zijn manier van wijnmaken. De top cuvées van Errazuriz zijn allen zwaar bekroonde en goed gerecenseerde wijnen. Voor consumenten te verkrijgen via www.wijnkring.nl


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl