Jumbo en Coop zetten trend met groente- en fruitijs | Retailers introduceren SPRICE van topchef Moshik Roth

Supermarktketens Jumbo en Coop komen deze week met een unieke primeur: SPRICE – 100% natuurlijk ijs van groente en fruit. De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. Het zijn de eerste ijsjes boordevol groente en fruit in Nederland.

Eind maart kondigde topchef Moshik, creatief brein van &samhoud food, zijn nieuwste innovatie aan. Dit werd groots opgepakt door de media. “Ik ben altijd op zoek naar verrassende combinaties met groente en afgelopen jaar viel mijn oog op ijs. Het huidige aanbod zit vaak vol suiker, vet en onnatuurlijke toevoegingen. Met SPRICE hebben we nu gezond ijs van biologisch groente en fruit. Simpel en zo lekker! Ik ben trots dat ons ijs nu via Jumbo en Coop toegankelijk is voor heel Nederland”. De supermarktketens introduceren twee toegankelijke smaken: Komkommer-Limoen en Wortel-Sinaasappel.

Laag in calorieën

De biologische ijsjes worden ambachtelijk gemaakt van de beste groentesappen. Omdat groente van nature niet heel zoet is, is de combinatie gezocht met fruit en een vleugje honing. Er worden dus geen onnatuurlijke suikers toegevoegd. De smaken zijn positief beoordeeld door volwassenen en kinderen. Om Nederland te laten wennen aan minder suiker heeft SPRICE een lager suikergehalte dan gemiddeld. De ijsjes bevatten slechts 24 en 28 calorieën. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een lekker en verantwoord tussendoortje voor zichzelf of hun kinderen.

 

SPRICE is vanaf deze week te koop bij Jumbo en Coop (adviesprijs € 2,99 per 4 stuks). Daarnaast ook verkrijgbaar voor losse verkoop via o.a. Deli XL, Eurest en De IJsfiets. 

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl