Librije en KLM

Luchtvaartmaatschappij KLM gaat op alle intercontinentale vluchten aan business class-passagiers een wijn serveren van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Het gaat om de Nieuw-Zeelandse sauvignon blanc van McNaught & Walker. ‘Marlborough is de belangrijkste wijnstreek van Nieuw-Zeeland.

Door het unieke klimaat komen hier de mooiste sauvignon blancs vandaan. Ook onze McNaught & Walker, die van de toonaangevende Nieuw-Zeelandse wijnschrijvers Micheal Cooper en Sam Kim de hoogst haalbare vijf sterren kreeg’,schrijven Boer en Joosten in hun nieuwsbrief.

De keuze van KLM voor de wijn van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle wordt gemeld in de nieuwsbrief van Astridentherese.nl, de online wijnwinkel van De Librije-gastvrouw Thérèse Boer en tv-presentatrice Astrid Joosten. Het gaat om de sauvignon blanc uit Nieuw-Zeeland, de McNaught & Walker. ‘Geselecteerd door een zeer professioneel proefpanel en daar zijn we erg trots op’, zo wordt gemeld in de nieuwsbrief.

Vijfsterrenwijn

Thérèse Boer serveert de wijn in driesterrenrestaurant De Librije bij een gerecht met langoustines, maar hij is volgens haar ook heerlijk bij garnalen, mossels en salades. ‘Een prachtige single vineyard wijn. Niet alleen een geweldige eetwijn, maar ook een feest om zo te drinken. Het bouquet van citrusvruchten, passievrucht en iets lychee is een ware smaakexplosie.’

 Tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam van Erik van Loo heeft de wijn eveneens op de kaart staan.

 Bron: www.missethoreca.nl

 

 


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl