Miquel Torres naar Walraven | Sax

Miquel Torres naar Walraven | Sax

TorresHiermee komt een einde aan een decennialange samenwerking met Oud Reuchlin & Boelen. OR & B – toen nog onder een andere naam – introduceerde in 1968 de wijnen van Torres in Nederland. Sindsdien zijn beide bedrijven fors gegroeid. Oud Reuchlin & Boelen heeft ervoor gezorgd dat de Torres wijnen verkrijgbaar zijn in vele horecabedrijven, slijterijen en grootwinkelbedrijven. Daarnaast introduceerde Oud Reuchlin & Boelen een exclusieve lijn voor supermarkten. Een opmerkelijke breuk.

 
ORB bracht e.e.a. naar buiten in een persbericht, waaruit ook blijkt dat de hele horecalijn van ORB wordt aangepast.
 
Algemeen Directeur Eric Welles van Oud Reuchlin & Boelen over de reden van beëindiging: Het is de overtuiging van Oud Reuchlin & Boelen dat sterke wijnmerken in horeca en vakhandel gebouwd worden. Hierbij zijn exclusiviteit en differentiatie van het assortiment essentieel. De laatste jaren merkten wij echter dat het bedrijf Torres het supermarktkanaal toenemend zwaarder liet wegen. Hiermee kan Oud Reuchlin & Boelen zich niet langer verenigen. Hoewel wij betreuren dat er hiermee een einde komt aan een goede samenwerking, wensen wij Torres succes met haar beleid, gericht op grote volumes.
 
ORB heeft voor de horeca, horecatoeleveranciers en de vakhandel een exclusief Spaans en Chileens wijnportfolio samengesteld. Het bedrijf zal de komende weken bij haar klanten deze huizen en hun assortiment introduceren. Ook Walraven | Sax informeerde de pers middels een persbericht.

Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl