Salentein actie

Actie met Salentein

Barrel SelectionDe Salentein wijnen uit Valle de Uco zijn premium wijnen met een Nederlands tintje. De onlangs overleden Mijndert Pon heeft het bedrijf opgezet. Inmiddels is de productie tot grote hoogte gestegen. Met hoogte heeft Salentein wel iets, de wijngaarden liggen namelijk tussen de 1050 en 1700 meter hoogte ten zuiden van Tupungato. In Nederland worden 1,4 miljoen flessen verkocht, waarvan slechts een klein gedeelte instap is. De overigen zijn premium wijnen net zoals de Barrel Selection. De Salentein Barrel Selection – overigens is dit de nieuwe naam voor de voorheen Reserve range – is nu verkrijgbaar via een speciale actie met veel korting. (zie onder).

De lijn bevat 7 wijnen: de Sparkling Cuvée, een methode champenoise van chardonnay en pinot noir, fruitig met een mooie toast, een licht zwoele sauvignon blanc 2014, een crèmige chardonnay met subtiele zuren, een fruitige Malbec 2012 met zwart fruit en vanille. Een sappige Merlot 2012 met veel rood fruit, een subtiele Pinot Noir 2011 met 10 maanden houtrijping, een subtiel droogje in de smaak en rond op de tong. De overige rode wijnen hebben 12 maanden opvoeding op barrique. Een stevige, pittige Cabernet Sauvignon 2012 met peper, vanille, cassis en cacao. Het alcoholpercentage van 14,5 % in de rode wijnen is vrij hoog, maar nauwelijks merkbaar.

Koop 6 flessen Salentein Barrel Selection, 6 flessen Salentein Sparkling of 3 flessen Salentein Barrel Selection Magnum Malbec in de dichtstbijzijnde Wijnkring winkel en ontvang een unieke Salentein actiecode. Vul de code en je contactgegevens in op    www.salenteinshop.nl/actie en maak kans op één van de 12 luxe Salentein diners voor 10 personen én een BK Royal Dutch Oven ter waarde van € 249,-!

Op YouTube staat een leuk filmpje over deze Dutch Oven: https://www.youtube.com/embed/RT8x40Yskw0?rel=0

Of bestel via www.salenteinshop.nl en doe automatisch mee aan de actie!

Actieprijzen:

Salentein Barrel Selection van € 14.95 per fles, nu 6 flessen voor € 64,95

Magnum Salentein Barrel Selection van € 30.25 voor € 23.95

Salentein Sparkling Cuvée Exeptionelle Brut van € 14.75 nu voor € 12.50 per fles

Deze actie loopt tot 31 december 2014


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl