Nieuwe directeur Jean Arnaud

Nieuwe co-directeur Jean Arnaud                    

Jean-Marc 1

Per 1 juni 2014 is Wim Hendriks in dienst getreden bij Jean Arnaud Wijncom. BV als algemeen directeur. Hij neemt daarmee de dagelijkse leiding van de onderneming over van Jean-Marc van de Kant die zich als commercieel directeur volledig gaat concentreren op de commerciële activiteiten van Jean Arnaud. Jean-Marc is zeer verheugd met de komst van Wim: ‘Ik ben erg blij dat Wim onze enthousiaste wijnéquipe komt versterken. Met zijn specifieke kennis en ervaring op het gebied van algemeen en financieel management kan hij op een professionele manier leiding geven aan het bedrijf, terwijl ik me volledig kan richten op alle commerciële kernactiviteiten. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier de juiste weg inslaan om een strategische groei in de toekomst te waarborgen.’


Wim Hendriks (54) was in voorgaande functies als adjunct directeur en controller eindverant-woordelijk voor o.a. algehele leiding, finance, ITC, customer service en calculatie.

Jean-Marc van de Kant (43), zoon van oprichter Joop van de Kant, deed in 1994 zijn intrede in het familiebedrijf Jean Arnaud nadat hij in het buitenland kennis maakte met de vele facetten van de wijnhandel.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl