Oud, Reuchlin & Boelen & Makro NL | Founding Partners van Gastvrij Rotterdam

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft tijdens de 2e lockdown twee nieuwe Founding Partners mogen verwelkomen: Oud Reuchlin & Boelen is voor de 8e editie in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs; daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Het totaal aan Founding Partners komt daarmee op zestien.

Zowel Makro Nederland als Oud Reuchlin & Boelen nemen al vanaf de eerste editie deel aan Gastvrij Rotterdam. Naast activiteiten op de eigen stand, organiseren en ondersteunen beide bedrijven ook elders op de beursvloer verschillende wedstrijden, wine & food pairing sessies en meer. Door zich als Founding Partner aan de beurs te verbinden verwachten beide bedrijven nog meer resultaat uit hun deelname te halen.

“Makro Nederland is al jarenlang trouwe deelnemer aan Gastvrij Rotterdam. Met de groei van de beurs, groeit ook de deelname aan en betrokkenheid bij deze toonaangevende horeca vakbeurs. Gastvrij Rotterdam is voor Makro een zeer belangrijk en kansrijk contactmoment met bestaande en nieuwe relaties. Met veel plezier en vertrouwen verbinden we ons graag voor drie edities als Founding Partner aan Gastvrij Rotterdam. Van 20 t/m 22 september verwelkomen we graag onze bestaande en nieuwe relaties op onze nieuwe 300 ² stand in Rotterdam Ahoy!”, zegt Mark Pieters – Hoofd Horeca Makro Nederland.

Ook José Olde Olthof, Managing Director bij Oud Reuchlin & Boelen, is enthousiast: “Wij zijn enorm trots op de jarenlange samenwerking tussen Rotterdam Ahoy en Oud Reuchlin & Boelen. Wij ervaren een enorme drive en waarderen de innovativiteit die zorgen voor een aanstekelijke energie om nog meer ons best te doen zodat we kunnen zorgen voor een kwalitatief event. Een van die evenementen is Gastvrij Rotterdam, een hoogstaand evenement waar we onze klanten samenbrengen met onze wijnmakers, waarin Ahoy er elke editie in slaagde om de juiste doelgroep uit te nodigen. Nu we meer en meer als wijnbedrijf op de Nederlandse markt actief zijn, is Gastvrij een uitgelezen kans om het glas te heffen met onze (potentiële) klanten!”

Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is verheugd over de vernieuwde samenwerkingen: “Deze extra stap wordt juist nu, in dit zwaarste evenementen jaar ooit, zeer gewaardeerd! Gastvrij Rotterdam is vanaf het begin in 2012 gelanceerd en daarna verder uitgebouwd met een groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners. Alle partners zijn ieder op hun eigen manier actief betrokken bij de ontwikkeling van het programma, het faciliteren van de wedstrijden en het uitnodigen van hun leden en relaties. Juist door die actieve betrokkenheid van alle partners groeit de beurs ieder jaar verder door en blijft de kwaliteit van zowel exposanten als vakbezoekers ongekend hoog.”

Gastvrij Rotterdam vindt dit jaar plaats van 20 – 22 september. Meer informatie, inclusief een overzicht van alle partners van de beurs, is te vinden op Gastvrij Rotterdam


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl