New World Wineries | Onderdeel van e-Luscious

New World Wineries (importeur van topwijnen uit Australië, Nieuw Zeeland en Portugal), wordt vanaf januari 2021 volledig onderdeel van e-Luscious. Eigenaar John Schell heeft in de afgelopen 20 jaar een sterke positie opgebouwd als vooraanstaand specialist in de markt. Het assortiment van NWW omvat internationaal gelauwerde namen als Cullen, Glaetzer en Shaw Smith uit Australië, Dog Point, Kumeu River en Valli uit Nieuw Zeeland en Luis Seabra uit Portugal. De wijnen vinden sinds jaar en dag hun weg naar sterrenrestaurants en de betere wijnhandel in Nederland en België.

E-Luscious, eigenaar van sterk groeiende on line shops als wijnvoordeel.nl wijnbeurs.nl, colaris.nl, leoncolaris.be, wijnvoordeel.be, wijnbeurs.be, koffievoordeel.nl en koffiemarkt.be versterkt met de toevoeging van NWW en de benoeming van John Schell tot directeur wijn uitdrukkelijk haar positie in het premium segment van de grotere wijn markt.

De overname past naadloos in de grotere ambitie van e-Luscious om Colaris uit te bouwen tot een leidend platform voor ware wijnliefhebbers waar o a. diverse wijn regio specialisten onderdeel van kunnen zijn om zich volledig te kunnen richten op hun passie: het ontdekken, selecteren en importeren van de mooiste wijnen uit een specifieke regio en deze te ontsluiten voor een geselecteerd breder publiek in Noord Europa op een passende ma nier voor dit premium segment John Schell over zijn benoeming: ‘Mijn positie als eenpitter in de markt met een topassortiment en dito klantenkring was bijzonder comfortabel maar de uitdaging en de kansen die zijn gelegen in een overstap naar e-Luscious kon ik eenvoudigweg niet weerstaan. Eindelijk mijn assortiment echt professioneel ontsluiten voor e commerce, een stap die ik net als veel collega specialisten al lang had willen zetten, maar die in je eentje zo moeilijk is te realiseren. Eindelijk verlost van alle randzaken die er nou eenmaal bijhoren in een kleiner bedrijf, maar die je ervan weerhouden om je expertise en potentieel ten volle te benutten. En dat alles in samenwerking met een indrukwekkende reeks topprofessionals en binnen een club die qua schaal, dynamiek en impact z’n weerga niet kent. Ik kan mijn ervaring en expertise ten volle inzetten, ik heb de tijd en ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe aanwinsten en ik kan al mijn huidige trouwe relaties die zo belangrijk zijn geweest voor de ontwikkeling van NWW opdezelfde manier blijven bedienen. What’s not to like!

E-Luscious CEO Bart Kuppens over de benoeming: ‘We zijn zeer verheugd dat John zich bij ons heeft aangesloten Met zijn jarenlang zorgvuldige opgebouwde netwerk in Australië, Nieuw Zeeland en Portugal brengt John een voor de Benelux uniek wijn portfolio met zich mee dat bovendien heel complementair is aan het huidige assortiment van Colaris. Daarnaast vormt John’s persoonlijkheid en passie voor wijn een perfecte match met de aanwezige passie voor wijnen binnen e L uscious en daarbinnen zeker ook bij Colaris John brengt diversiteit in kennis en aanbod, terwijl we hem met behoud van zijn eigenheid heel goed kunnen integreren in de e com merce platformen en operationele schaal van e L uscious. We zij n trots dat we deze nieuwe stap van het bouwen aan een waarachtig wijnliefhebbersplatform zetten en nog vele volgende stappen gaan zetten in de toekomst.

Bron: pb


Rubriek(en):
Geen categorie
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl