Pop-up Vespucci | restaurant met geheim nummer

Initiatiefnemers van Restaurant Daghap komen met een nieuw initiatief gerund door twee afgestudeerde hotello’s en een sterrenchef. Het restaurant werkt op uitnodiging en biedt de mogelijkheid een viergangen diner met nieuwe smaakcombinaties te proeven in ongedwongen en levendige sfeer.

De twee creatief culinaire ondernemers Benten Wijnen (33 jaar) en Joost Aartsen (29 jaar) vinden niets leuker dan nieuwe ideeën waarmaken waarbij ze gepassioneerde mensen vinden die met een kleine kick-start iets groot kunnen maken. Dit hebben zij gevonden in Rosalie van der Harst (24 jaar, manager) Jelle Hiemstra (27 jaar, sommelier) en Bobby Rust (33 jaar, chef). De locatie bevindt zich op de Vespuccistraat, waarna de naam “vespucci” snel gekozen was.

“Vespucci is voor mij zo leuk omdat het maar 25 stoelen zijn met een vast menu en onverdeelde aandacht voor het bord en de gast, we doet dit met een klein talentvol team waarbij iedereen in z’n kracht staat.” – Benten Wijnen.

Zo komt het zuurdesem brood van bakkerij Ulmus, de Hollandse kazen komen van L’Amuse en zijn er vijf verschillende wijnleveranciers. De gerechten zijn geïnspireerd op de ervaring van Bobby bij sterrenzaken maar dan met een twist hoe hij deze het liefst en lekkerst maakt voor zijn vrienden. Vanaf 2 mei is dit ook voor 10 weken te proeven voor een grotere groep dan zijn vrienden op donderdag, vrijdag, zaterdag.

Om een plek te bemachtigen in de intieme ruimte die plaats heeft voor maar 25 levensgenieters moet je het vespucci telefoonnummer in handen krijgen via een van de vijf uit het team of van iemand die er al eerder heeft gegeten. Op deze manier willen wij de kans vergroten dat je net wat oude vrienden tegen het lijf loopt en er een heerlijk ongedwongen en levendige sfeer hangt.

Het initiatief wordt mogelijk gemaakt door Gkazas Olijfolie die haar proeflokaal hiervoor openstelt. Hier kunnen mensen verschillende proeverijen en culinaire avonden organiseren en zijn ten alle tijden de producten te koop.

Bron: persbericht

 


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl