**restaurant Parkheuvel introduceert ultralange lunch op de zondagmiddag

Als er doordeweeks hard gewerkt wordt, is het des te belangrijker om in het weekend een moment van rust te pakken. Restaurant Parkheuvel (**) begrijpt dit als geen ander en biedt daarom een verwenmiddag van het allerhoogste niveau. Want dat is de Long Lasting Lazy Lunch. Uitgebreid, maar dan ook echt uitgebreid lunchen met vrienden of familie. Aan lange, prachtig gedekte tafels met de beste flessen wijn. Zes uur lang genieten van de signature dishes van sterrenchef Erik van Loo. Waar anders in Rotterdam kun je op zondag uitgebreid lunchen met prachtige gerechten zoals reerugfilet met appel, rode kool, chartreuse en reejus en nagenieten met een heerlijk dessert. Na zo’n overheerlijke middag tussen 12.30 en 18.00 uur ben je weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week.

Zondag lunchdag

Uitgebreid lunchen op dit niveau is zeer ongebruikelijk in het Rotterdamse, maar Restaurant Parkheuvel, het restaurant van Erik van Loo, wil daar nu verandering in brengen. Het concept, voortgevloeid uit een ritueel van een vaste klant die op zondag uren vertoefde in het restaurant en dit gekscherend zijn Luxury Long Lasting Lunch noemde, bracht van Loo op een idee. ,,Zo’n uitgebreide lunchcultuur bestaat nog niet in Rotterdam en daar willen we verandering in gaan brengen. Want dat je doordeweeks geen tijd hebt om uitgebreid te lunchen is logisch, maar de zondag leent zich hier juist uitstekend voor,’’ aldus de sterrenchef. In de zomermaanden kun je er ook nog eens heerlijk buiten vertoeven op het zonovergoten terras met uitzicht op het prachtige park en de Maas.

De Long Lasting Lazy Lunch wordt aangeboden in vier- (€ 100,-), zes- (€ 120,-) of achtgangen (€ 140,-). Naast vlees- en visgerechten is het ook mogelijk om te kiezen voor vegetarische varianten. De gast kiest zelf het aantal gangen. Hierbij is ook een wijnarrangement mogelijk met de mooiste wijn-spijscombinaties. Elke gang wordt begeleid door een bijzonder glas wijn, vanaf € 7,50. Liever bubbels? Uiteraard kan er ook champagne worden geschonken.

Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo staat sinds 2006 aan het roer van het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

Overige informatie over de Long Lasting Lazy Lunch
Datum: elke zondag
Tijd: 12.30 – 18.00 uur
Locatie: Parkheuvel, Heuvellaan 21 in Rotterdam
Telefoon: 010 436 0530
Website: Parkheuvel
Facebook: Fb Parkheuvel

Foto: Erik van Loo en Jean Luc Etienne


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl