Verbunt en Gijsje Eigenwijsje

Verbunt steunt Gijsje Eigenwijsje

SGE Verbunt chequeEind januari is het jubileum jaar van Verbunt Wijnkopers afgerond met een geweldige bijdrage aan Stichting Gijsje Eigenwijsje. Een cheque ter waarde van maar liefst € 12.000,- is overhandigd aan de ouders van Gijs Baeten onder toeziend oog van Meesterknecht Gert Jacobs, ambassadeur van Stichting Gijsje Eigenwijsje. Onderdeel van het vieren van het 170-jarig bestaan van Verbunt Wijnkopers in 2014 was het ondersteunen van Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Iedere maand werd hiervoor een deel van de verkoop gereserveerd. Daarnaast werden de klanten van Verbunt in heel Nederland betrokken, bijvoorbeeld door in iedere Wijnkring winkel een speciaal Gijsje Eigenwijsje spaarpotje neer te zetten waar consumenten in konden doneren. Hierdoor is niet alleen geld opgehaald, maar is ook de naamsbekendheid van Stichting Gijsje Eigenwijsje verder gegroeid.

Ook de transport partner van Verbunt Wijnkopers; Van Opzeeland uit Hedel draagt de stichting een warm hart toe. In 2014 reed er een trailer door heel Nederland met een Gijsje Eigenwijsje uitstraling. De reacties hierop waren overweldigend, waardoor VanOpzeeland heeft besloten dat er in 2015 er maar liefst twee trailers zullen rijden. Ambassadeurs Maartje Paumen en Gert Jakobs zullen hierop duidelijk zichtbaar zijn om de aandacht te trekken voor Gijsje Eigenwijsje.

Wat doet Stichting Gijsje Eigenwijsje? Gijs Baeten is op 9-jarige leeftijd overleden aan hersenstamkanker. Zijn laatste wens was om andere zieke kinderen samen met hun gezin een weekje weg te gunnen. De ouders van Gijs hebben na zijn overlijden zijn wens laten uitkomen en de stichting opgericht, waardoor gezinnen met een terminaal ziek kind even zonder afleiding samen kunnen zijn.

www.verbunt.nl / www.wijnkring.nl

www.gijsjeeigenwijsje.com


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl