VINVINWines | & Hart voor wijn

VINVIN Wines, bekend om zijn uitgebreide assortiment van zorgvuldig geselecteerde premium wijnen wordt medeaandeelhouder in Hart voor Wijn, een gepassioneerde wijncommunity die zich richt op het delen van kennis en het creëren van geweldige wijnervaringen voor iedereen. Hart voor wijn organiseert wijncursussen op reeds 8 locaties in Nederland, verzorgt wijnproeverijen en heeft een online wine academy. Dit zullen wij verder gaan uitbreiden, ook richting horecatrainingen. Daarnaast zal Hart voor Wijn zich meer gaan richten op het organiseren van wijnreizen en events.

Door de krachten te bundelen, zullen VINVIN Wines en Hart voor Wijn samenwerken en zal Kirsten toe treden tot het management van VINVIN Wines en zullen zij gezamenlijk bouwen aan de groei en verdere ontwikkeling van beide bedrijven.

Het doel is om nationaal en binnenkort internationaal de kwaliteit in wijn toegankelijk te maken en wijnliefhebbers te voorzien van een unieke en gepersonaliseerde benadering van wijn.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen en evenementen door VINVIN Wines en Hart voor Wijn te volgen op social media en meld je aan op onze websites www.vinvinwines.nl en www.hartvoorwijn.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op deze nieuwe en smaakvolle samenwerking! We nodigen je dan ook graag uit om op dit heugelijke nieuws te proosten tijdens Gastvrij Rotterdam van 18 t/m 20 september op stand 6.640.

 

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl