Wine Professional 2013: slotdag

Wine Professional 2013: slotdag

 

wpdag3 007klDe derde en laatste dag kende een aangename, doorwandelbare drukte. Je kon proeven zonder met de armen te hoeven zwaaien voor enige ‘personal space’ en je kon rustig een gesprek aangaan zonder constant gestoord te worden. Mooi dus. Speciale aandacht voor de Libanese wijnen van Château Musar. Hier besteedt deze site, net zoals bij de Chateaux van Castel, later nog aandacht aan. Culinaire invulling bij Musar werd  verzorgd door Edwin van de Goor en chef kok Gert-Jan Cieremans van Seinpost.

 

De sympathieke Paolo de Marchi, eigenaar van Isole e Olena, verzorgde twee Chianti Classico-sessies: één over zijn eigen wijnen en één over die van zijn collega’s uit de regio. En last but not least Thomas d’Hooghe van Restaurant ’t Hemelrijk in Hulst, een talent in opkomst, bereidde gerechtjes bij betaalbare, aangename, doordrinkbare wijnen.

 


Rubriek(en):
Archief

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl