Wine Professional 2014

Wine Professional 2014

WP2014Nieuw op de beursvloer

Onder de exposanten van Wine Professional zijn jaarlijks veel vertrouwde namen te vinden: gevestigde (wijn)importbedrijven die vaak al vele jaren een begrip zijn onder wijnprofessionals en –liefhebbers. Daarnaast groeit het aantal startende, jonge bedrijven, elk met hun eigen specialismen en vaak verrassende vondsten.

Een kleine willekeurige selectie van nieuwkomers op Wine Professional:

Aventura Exciting Wines

Een overzichtelijk assortiment aan absolute kwaliteitswijnen van kleinschalige wijnproducenten.

Cuvée Carbon Champagne

Cuvée Carbon Champagne Magnum millésimé van het jaartal 2006 wordt 100% artisanaal, 100% hand en 100% in Frankrijk vervaardigd. De fles wordt gekleed in een carbongewaad.

Die Trüffelmanufaktur


Een familiebedrijf dat zelf verse truffel voert en zich heeft gespecialiseerd in de bereiding van truffel in verschillende ‘fine food’ pr! oducten zoals o.a. truffelolie, en sauzen, crème en vleeswaren waarin het truffel verwerkt.

Distellerie Berta

Sinds 1947 wordt familiebedrijf Berta geroemd om zijn innovatieve distillatietechniek. Slechts de hoogste kwaliteit Asti druiven bereiken de eikenvaten waar ze een lange rusttijd tegemoet gaat om er als rijke, zachte grappa uit te komen.

Kavaklidere Wijnen

De oudste en meest invloedrijke wijnproducent van Turkije (1929).

Maddalena Wines

Importeert op kleine schaal exclusieve kwaliteitswijnen uit Italië, voornamelijk uit het gebied Alto Adige (Südtirol).

Naturalia

Naturalia prijst zich gelukkig dat ze een grote selectie van de meest verfijnde Italiaanse delicatessen op de Nederlandse markt mag brengen.

Other World Wines Jeff Perales van Other World Wines & Frank van der Wijk van Interest Amsterdam importeren unieke wijnen uit California. Gedreven door passie en avontuur, hebben ze interessante en uitdagende wijnen gevonden in het midden en hogere segment.

Prime Meat

Een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat de laatste jaren is doorgegroeid tot een volwassen vleesproductiebedrijf.

Vinepro

Vinepro is een compleet, online softwarepakket waarmee u met uw collega’s eenvoudig uw wijnbedrijf kunt runnen.

Vinura

Vinura neemt u graag mee op een ontdekkingstocht langs verschillende, kwalitatief hoogwaardige wijnhuizen. Vinura wil verrassen, verwennen, verleiden.

Wijn-geheim.nl Vrijwel onbekend, met name buiten Duitsland, is de wijn uit Württemberg. Stilletjes, onopgemerkt en onopvallend wordt hier al meer dan 1500 jaar wijn gemaakt.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl