Winter begin december: warme winterdranken

Winter begin december! Er is niets zo lekker als een heerlijke warme winterdrank na een dag met de snufferd in de sneeuw.
Het bekende Oostenrijkse drankmerk Stroh Rum heeft voor deze winter de suggestie van warme chocomel en Strohrum van 38%:  lekker met slagroom. Deze rum past ook prima in een kop hete thee. Een lekker warm appeldrankje is Berentzen Winter-ApfelKorn. Berentzen Winter-ApfelKorn heeft een volle en rijke smaak, met dank aan de winterse specerijen. Sappige appels in combinatie met kruidig kaneel, amandel en vanille. Berentzen Winter-ApfelKorn kan koud en warm gedronken worden. Maar met dit weer is warm het lekkerste: in een theekopje, half minuutje in de magnetron en genieten maar.

Stroh Rum

Stroh, in de volksmond Stroh Rum genoemd, is een zogeheten Inländer Rum, een sterk alcoholische drank afkomstig uit Oostenrijk. De wereldwijd geschonken sterke drank is vooral bekend van de Stroh ’80’. Het getal staat voor het alcoholpercentage in de drank. Stroh is ook verkrijgbaar in de varianten 38, 60, Stroh Jagertee en Stroh Fire. De ontstaansgeschiedenis van het drankmerk gaat terug naar het jaar 1832 waar het drankje voor het eerst in Klagenfurt werd geproduceerd door Sebastian Stroh. Stroh Rum van het familiebedrijf Stroh is Oostenrijks meest bekende sterk alcoholisch drankenmerk. Jaarlijks worden er meer dan 10 miljoen flessen verkocht.

Berentzen

Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt Met de introductie van Winter-ApfelKorn is de ApfelKorn range uitgebreid met een heerlijke kruidige variant.

Overige informatie over Berentzen Winter-ApfelKorn
Adviesprijs : € 11,99 per fles 70cl
Verkooppunten : de betere slijterijen
Alcohol percentage : 18%
Website : Apfelkorn
Facebook : www.facebook.com/apfelkornNL

Overige informatie over Stroh Rum
Adviesprijs : € 16,49 per fles 70cl
Verkooppunten : de betere slijterijen
Alcohol percentage : 38%
Website : Stroh Rum
Facebook : https://www.facebook.com/STROH.Austria/


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl