Lezersvoordeel | Registreer nu gratis voor horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

Van 23 tot en met 25 september vindt de 11e editie van Gastvrij Rotterdam plaats, dé vakbeurs voor horecaprofessionals. En goed nieuws! Als lezer van Wine Business kun je je nu registreren voor een gratis toegangsbewijs.

Gastronomisch platform voor 20.000 horecaprofessionals

Op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam staan ruim 500 exposanten die samen een compleet overzicht bieden van het aanbod food en non-food producten en diensten. In totaal verwelkomt de beurs komend jaar naar verwachting 20.000 horecaprofessionals onder wie eigenaren, managers, horeca ondernemers, bartenders, chefs, sous-chefs en sommeliers.

Ontdek de laatste trends in één van de vijf themapaviljoens

De paviljoens en specials op Gastvrij Rotterdam mag je zeker niet missen. Robert Melaard, managing director: “Er wordt ruim aandacht besteed aan de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality. In de themapaviljoens spelen we hier op in.”

De zes themapaviljoens:

  • Plant-Based Pavilion
  • Dit Smaakt Naar Meer!
  • De Cocktail Promenade
  • The Beer Xperience
  • Wine & Fine Food delicatessen

Bekijk alle paviljoens hier: Gastvrij Rotterdam paviljoens

Uitgebreid programma

Ook dit jaar kunnen bezoekers in elk themapaviljoen weer een bruisend programma verwachten. Als wijn professional kun je in het Wine & Fine Food paviljoen terecht om bijzondere wijnen delicatessen te proeven. Ook vind je hier het Wijntheater waar onder andere het NK Oestersteken, NK Sabreren en de finale van Wijnvrouw van het Jaar wordt gehouden. Maar ook de Wine & Food Association is hier te vinden met het Proefschrift Theater, waar onder andere Proefschrift Wijnconcours, Verkiezing van Fromager van het Jaar en diverse masterclasses worden gehouden.

Daarnaast host Gastvrij Rotterdam vele culinaire wedstrijden op de beursvloer: de Nederlandse finale van Bocuse d’Or, de finale van The Green Chef’s Hat, de voorrondes van de HANOS Gouden Koksmuts, de Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs 2024, de ‘Minder Zout, Meer Smaak’ Challenge, Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf, het NK Sabreren, het NK Oestersteken en meer!

Het volledige programma lees je vanaf begin september op Gastvrij Rotterdam.

Registreer gratis

Register Gratis Gastvrij Rotterdam


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl