Actie decembermaand Patriarche succesvol | Ruime cheque voor Ouderenfonds

Supermarktketen Coop en wijnimporteur LFE sloegen de handen ineen om in deze roerige tijden via het Nationaal Ouderenfonds onze Nederlandse ouderen een hart onder de riem te steken. Klanten van Coop konden in de decembermaand van 2020 hieraan  bijdragen  door een fles wijn van het gerenommeerde Franse wijnhuis Patriarche aan te schaffen, één  van de oudste wijnhuizen in de Bourgogne  en dat al vele jaren door LFE wordt geïmporteerd. Per verkochte fles werd er €0,50 geschonken aan het Nationaal Ouderenfonds, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een cheque van €21.717,-.

Bij Coop Churchillplein in Velp werd op 17 juni door het Nationaal Ouderenfonds een cheque van ruim éénentwintigduizend euro in ontvangst genomen, uit handen van Coop en wijnimporteur LFE.

“Wij zijn ontzettend blij met de steun van de klanten van Coop,” zegt directeur Corina Gielbert van het Nationaal Ouderenfonds. “Het is een mooi signaal naar ouderen dat we ze in deze tijd niet uit het oog verliezen. Ouder worden doen we samen!”

“Als lokaal betrokken supermarkt staat Coop midden in de samenleving. Deze actie is een goed voorbeeld van hoe we samen met onze klanten ’t verschil maken voor de leefbaarheid in onze omgeving. Wij zijn trots dat we nu – samen met Patriarche en het Ouderenfonds – mogen proosten op een mooie opbrengst voor eenzame ouderen”, zegt Category Manager Patrick Rekers van Coop.

Het Nationaal Ouderenfonds is overigens geen onbekende voor LFE. Sinds 2017 levert zij jaarlijks rond de kerstdagen een bijdrage aan de vele kerstpakketten die het fonds door heel Nederland bezorgt.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers in voor de samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst. Hun activiteiten zijn uitnodigend, laagdrempelig en altijd gericht op ontmoeting. Zo helpen zij ouderen in beweging te komen en sociaal actief te blijven. Want: ouder worden doe je samen!

Bron: pb

 


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl