Advent | Wijnkalender

1 december is de eerste Adventszondag. Voordat we het in de gaten is het dan alweer bijna kerstmis. Velen leven naar de kerstdagen toe, sommigen vinden het toeleven zelfs leuker dan de dagen zelf. Deze aanloop naar kerstmis heet in het christelijke geloof advent, en advent staat hier voor komst. Afgeleid van het Latijnse woord adventus. In de adventstijd zitten vier zondagen en sommigen branden elke zondag een kaars. Daarvoor zijn speciale kandelaars met vier houders. Op kerstavond branden dan vier kaarsen.

Voor kinderen bestaan er adventskalender waarbij er iedere dag een luikje kan worden geopend waarachter iets lekkers zit.

Ook supermarkten doen mee met Aventskalendertraditie. Ze zijn er met bier, chocolade én wijn.

De Jumbo komt dit jaar met een doos met 24 tubes. Het bijzondere hieraan is dat alle wijnen verkrijgbaar zijn bij de Jumbo. Er zit een folder in de doos met naam en toenaam van de wijnen en uitleg over de wijn die je proeft of drinkt. En andere inlay legt uit hoe je het beste kunt proeven.

Een hartstikke leuk idee en de wijnen zijn smakelijk, je kunt echt wat ontdekken in de doos met tubes.

Voor degenen die het rustig aan willen doen met de alcohol… De inhoud van de tubes is 100 milliliter, daar val je je geen buil aan.

De prijs van de doos is € 49,95 en ze gaan hard, dus rennen naar de Jumbo.

Zalige Advent!

 

ChvZ


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl