AH Excellent Selectie Wijn

AH

Spike Huisman, senior category manager Wijn van Albert Heijn ‘we zijn ongelofelijk trots op deze wijnen en we hebben er lang op zitten broeden. Het is onze eigen selectie van top wijnmakers. Voor de prijs van zeven à acht Euro krijgt de consument echt iets in huis en dat hoort bij AH Excellent’. Het borrelt en bruist bij Albert Heijn, het inkoopteam heeft namelijk niet stilgezeten de laatste tijd. Om te beginnen is de AH Excellent range uitgebreid naar de wijnen.

In samenwerking met belangrijke wijnmakers zoals Florent Georges en Jean-Philippe Cazaux uit Bordeaux, Rioja, Touraine, Bourgogne en Côtes du Rhône heeft het inkoopteam de beste wijnen geselecteerd. De handtekening van de wijnmaker staat op het label en twee extra  kleine labels geven aan dat dit een eigen selectie is van AH Excellent. Ook is maandag 9 mei de Zomer wijnmarkt met nieuwe keuzes zoals Godello, Colombard of de nieuwe aanwinst Beaujolais van Georges Duboeuf begonnen. Tot slot staan er ook weer nieuwe wijnen op het schap, zoals bijvoorbeeld de Mosel riesling Cliffhanger, pure minerality from rocky vineyards staat op het label en dit is inderdaad zo. Mooie aanwinst voor ca. 7 Euro.

Op de wijnmarkt zijn vanaf a.s. maandag een aantal mooie dingen voor een goede prijs te koop: o.a. de mineralige en bloemige Arousana albarino voor vijf Euro met 3 Euro korting, de romige Ah Excellent Coteaux Bourguignons voor zes ipv acht Euro, de mooie Rodet Bourgogne Chardonnay voor zeven ipv negen Euro en ook de Guigal Côtes du Rhône Blanc staat met twee Euro korting voor acht Euro op het schap. Een drietal Provence rosé’s zijn present, waarbij de magnum Terres Nobles eruit springt, niet alleen vanwege de prijs, met vijf Euro korting voor tien Euro, maar ook vanwege de kwaliteit. Georges Duboeuf vertegenwoordigt Beaujolais Villages voor vierenhalve Euro, daarnaast nog een Niersteiner spätburgunder en een Spaanse mencia.

De Warre´s witte Port gaat met 50% in de uitverkoop voor vierenhalve Euro en de verwachte zomerhit Vermouth – hier bij AH: Olave – staat met drie Euro korting voor vijf Euro klaar. En dit is nog maar een greep uit het assortiment van de wijnmarkt.

ChvZ


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl