Alles is noch nicht vorbei | 2 juli Proeverij Duitse wijnen

Duitsland heeft verloren, maar niet getreurd. Maandag 2 juli organiseert Melman Communications i.s.m. Albert de Jong de 3e editie van de New Talents proeverij van Duitse kwaliteitswijnen. En die weten te scoren. Hierbij zullen meer dan 25 wijnproducenten en importeurs acte de présence geven. Voorafgaand aan deze proeverij kunt u deelnemen aan een echte ‘Schatkamer Proeverij’ van zeldzame wijnen uit grote jaren en/of van schitterende wijngaarden, onder leiding van Riesling Fellow, Albert de Jong. Aanmelden: hier
Verder kunt u genieten van het werk van de beroemde Duitse fotograaf Armin Faber, bekend van de vele foto’s van wijnlandschappen en van zijn Wijnaroma glazen.
Voor de actuele lijst van de deelnemende producenten en importeurs klik: hier. Deze lijst wordt dagelijks geactualiseerd. Het merendeel van de producenten is op zoek naar nieuwe handelspartners in Nederland. Dit evenement is zodoende uitsluitend toegankelijk voor de wijnhandel, pers en horeca.
Locatie:
Amstel Boathouse, Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam. Het Amstel Boathouse is schitterend gelegen aan de Amstel en er is volop parkeergelegenheid. Vanaf station Amsterdam RAI ligt het op 10 minuten loopafstand.
Tijd:
11.30 – 12.30 uur: Presentatie Schatkamer Proeverij door Albert de Jong
15.00 – 16.00 uur: 2e presentatie Schatkamer Proeverij door Albert de Jong
13.00 – 18.00 uur: Doorlopende proeverij


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl