Bodegas Torres en Roederer op 1 bij Drinks International

Bodegas Torres en Louis Roederer zijn door het prestigieuze Drinks International verkozen tot ’s werelds meest gewaardeerde wijn- en champagnemerk van 2018. Elk jaar wordt aan meer dan 100 professionals gevraagd de beste wijn- en champagnemerken te beoordelen op consistentie, kwaliteit, marketing, verpakking en imago. Met de antwoorden wordt vervolgens een ranking gemaakt. Het is al de vierde keer dat Torres op de eerste plek is beland van World’s Most Admired Wine Brands 201’, terwijl Louis Roederer dit jaar voor het eerst de hoogste trede bereikt van de World’s Most Admired Champagne Brands 2018.
Het 150-jarige familiebedrijf Torres wordt op dit moment geleid door de vijfde generatie. Naast diverse wijnbedrijven in Spanje is Torres ook actief in Chili (Miguel Torres Chile) en Amerika (Marimar Estate). Louis Roederer werd opgericht in 1776 en maakte wereldfaam met de beroemde Cristal champagne. Daarnaast bezit dit onafhankelijke familiebedrijf wijndomeinen in de Bordeaux en Provence (Frankrijk), Douro (Portugal) en Californië (U.S.A.). Torres en Louis Roederer worden in Nederland gedistribueerd door Walraven Sax in Breda.

Over Walraven Sax

Walraven Sax (sinds 1823) is een importeur van wijnen van absolute wereldklasse zoals Louis Roederer champagne, Torres, Joseph Drouhin, Fonseca, Marqués de Riscal, Trimbach, Gallo Family Vineyards, Barefoot en gedistilleerd merken als Bushmills, Jose Cuervo, Amarula, Pallini, Ouzo12 en Nonino.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl