Cocktails | Uit kunstopbjecten

Kunst moet de zintuigen prikkelen en bij pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’ krijgen gasten de kans om cocktails te drinken uit unieke kunstobjecten. De serving rituals zijn ontworpen door niemand minder dan hedendaagse kunstenaar Pablo Lücker, geproduceerd door Heinen Delfts Blauw en vergezeld door unieke Triptyque hapjes. La Maison by Rémy Cointrea is gevestigd bij Fosbury & Sons in hartje Amsterdam en opent van 8 tot en met 19 november haar deuren voor iedereen die van het goede leven houdt. Op het menu? Een unieke ervaring gevuld met experience rooms, interactieve workshops, speciale thema-avonden en serving rituals gewijd aan Nederlands vakmanschap & creativiteit.

De kennis & kunst achter de uitzonderlijke dranken van Rémy Cointreau kunnen beter worden ervaren dan uitgelegd. In de premium Delfts Blauw x Pablo Cocktail Bar kun je genieten van Sidecars en Margarita’s terwijl je de kunstwerken van lokaal boegbeeld en multidisciplinair kunstenaar Pablo Lücker ontdekt. Daarnaast word je uitgenodigd om de Cointreau Orangery Room en de Rémy Martin Lounge te ontdekken. Voor degenen die meer willen weten over Rémy Cointreau’s liefde voor terroirs en duurzaamheidsinspanningen zijn er tot slot de Terroir & Provenance Room en Climate Room. ​

Uitzonderlijke dranken vragen om uitzonderlijke foodpairing! Voor deze bijzondere gelegenheid slaat Rémy Cointreau de handen ineen met Michelin Green Star-restaurant Triptyque. Hier is elke duurzame culinaire creatie het resultaat van lokale ingrediënten uit eigen tuin en de weelde van het Westland en Midden-Delfland. Voor ‘La Maison by Rémy Cointreau’ creëerden chefs en eigenaren Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz vijf unieke barbites die Tryptique’s liefde en het respect voor terroirs belichamen.

In ‘La Maison’ kun je niet alleen genieten van de expertise die schuilgaat achter de uitzonderlijke dranken en hapjes, je krijgt ook de kans om je volledig onder te dompelen in het universum van Rémy Cointreau via inspirerende workshops (in kleine groepen) en speciale thema-avonden. Voor degenen die geboeid zijn door de kunst van cocktails, is er de Mixology workshop, gegeven door meestermixoloog en merkambassadeur Thomas Timmermans. Dit wordt gecombineerd met een Climat Fresk workshop waar de focus ligt op het testen en verdiepen van klimaatkennis, en het empoweren van deelnemers om zelf actie te ondernemen.

De thema-avonden daarentegen draaien om het vieren van de unieke universums van de Rémy Cointreau-groep met DJ’s en gastbartenders van de high-end bars Door 74 en The Tailor.

  • Cointreau zal de experience nights op 10 & 11 november elegant aftrappen met de aanwezigheid van niemand minder dan Alfred Cointreau.
  • Ontdek een ode aan de natuur tijdens The Botanist thema-avond die het botanische erfgoed van het Isle of Islay in de schijnwerpers zet op 12 & 19 november.
  • Voor wie op zoek is naar een eersteklas cognacervaring in combinatie met muziek uit de jaren 20 & 70, neemt Rémy Martin de pop-up over op 14, 17 en 18 november.

La Maison by Rémy Cointreau is van 8 t/m 19 november elke dag geopend van 17 – 00 uur. Reserveer je plekje via maisonremycointreau.com.

Bron: pb


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl