Cono Sur Bicicleta | 2

Cono Sur: Wine of Tour de France 2015

tour de france cono surCono Sur is de komende 3 jaar de officiële wijnpartner van het grootste wieler evenement ter wereld: Le Tour de France! De Grand Départ is de feestelijke aftrap van deze Franse wiellerronde, die dit jaar in Utrecht plaatsvindt. ‘De start van de Tour de France in Utrecht zal het tourvirus van het Nederlandse publiek nog meer in de greep houden‘. Aldus Marcel Kerkmeester, Algemeen Directeur van Groupe LFE. ‘Deze Grand Départ biedt ons als importeur van Cono Sur een unieke kans om de Nederlandse consument (..)

verder kennis te laten maken met deze heerlijke en toegankelijke Chileense wijnen‘.

Cono Sur staat aan de start van twee prachtige Tourdagen, beginnend op zaterdag 4 juli in Utrecht en de finish op zondag 5 juli op het kunstmatige eiland Neeltje Jans, tussen Schouwen en Noord-Beverland. Op 4 juli wordt een Cono Sur hospitality gedeelte ingericht om belangrijke relaties en pers te ontvangen. Daarbuiten kan iedereen genieten van een heerlijk glas Cono Sur, deze wordt bij diverse horecagelegenheden in en rondom Utrecht aangeboden. Op 5 juli strijkt Cono Sur neer op Neeltje Jans, waarbij de nadruk ligt op de toeschouwers. Die maken in de animatiezone van het tourdorp kans op leuke Cono Sur prijzen of genieten van heerlijke Chileense hapjes die vanuit de Cono Sur Foodtruck worden geserveerd.

De focus ligt op de wijnen van de Cono Sur Bicicleta serie. De link naar het wielrennen is dus snel gemaakt! Bovendien is fietsen Cono Sur helemaal niet vreemd, hun Bicicleta serie heeft namelijk de fiets als symbool. Het vertegenwoordigt Cono Sur’s mentaliteit van innovatie, passie, toewijding en respect voor het milieu. Bovendien verplaatst het oogstteam zich in de wijngaarden per fiets, wel zo fijn voor de wijnstokken!

De Tour de France is een van de meest belangrijke sportevenementen ter wereld. Meer dan 3 miljard kijkers volgen de renners die zo’n 3350 kilometer overbruggen, verdeeld over 21 etappes. Dit jaar begint de race op zaterdag 4 juli in Utrecht en eindigt op 26 juli in Parijs. Het is dit jaar de vijfde keer dat de Tour terugkeert naar Nederland, een record!

Bron: Persbericht

Cono Sur Bicicleta


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl