De wijnen van Brad Pitt en Angelina Jolie

Rosé’s van Brad Pitt en Angelina Jolie snel weg

 

pitt-jolieDe eerste 6000 flessen wijn van Brad Pitt en Angelina Jolie zijn vandaag online verkocht. De roséwijn met de naam Miraval Rosé was binnen een paar uur uitverkocht en bracht ruim 17 euro per fles op. De wijn is gemaakt in het domein Miraval in het Zuid-Franse dorp Correns, de AOP is Côtes de Provence. Het acteurspaar kocht het landgoed een paar jaar geleden als zomerverblijf en raakte geïnteresseerd in de wijngaarden.


Het koppel ging een samenwerking aan met de wijnmakersfamilie Perrin – van het befaamde Chateau Beaucastel – om eigen wijn te maken. Perrin wilde meewerken omdat hij onder indruk was van het terroir. Hij vertelde Decanter dat het echtpaar aanwezig was bij het blenden ‘The terroir, the freshness that comes from the altitude, and the exposition of the vines are all incredible’
Op het etiket van de wijn staat dan ook ‘Jolie-Pitt & Perrin’. Van de eerste rosé van het domein zijn 150.000 flessen gemaakt. Later dit jaar komen er ook nog een witte en een rode wijn van Jolie-Pitt & Perrin op de markt.

 

Bron: Decanter.com, nos.nl


Rubriek(en):
Archief

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl